Langen

Huur een auto in Langen met SIXT

Jouw trip naar Langen wordt pas echt een succes wanneer je een auto huurt in Langen bij SIXT. Geniet van flexibiliteit, vrijheid en uiteraard uitstekende service zoals je die van ons gewend bent. SIXT is een wereldwijd autoverhuurbedrijf en heeft uitsluitend de beste voertuigen in het aanbod met topmerken als BMW en Mercedes-Benz. Aan jou de keuze of je gaat voor een premium sedan of het comfort van een SUV. Je vindt ons in Langen op een centrale locatie en haalt gemakkelijk en snel jouw voertuig op, zodat je gelijk de weg op kunt en kan genieten van jouw trip.
 
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Langen

De voertuigen van SIXT zijn gemiddeld zo een drie maanden oud en beschikbaar tegen een betaalbare prijs. Op jouw vakantie wil je flexibiliteit en die kun je dan ook van ons verwachten. Zo kan je de auto al meenemen vanaf eendagshuur, maar mag je hem ook houden voor wekelijksverhuur. Huur een auto in Langen met SIXT om ’s zomers te genieten van de wind in je haren met één van onze Cabrio modellen en ’s winters gemakkelijk op pad te kunnen in een Compact voertuig. Ook aan de kinderen is gedacht. Zo boek je bij ons een baby- of kinderstoeltje bij voor de kleintjes.
 

SIXT diensten in Langen

Handige tips bij bezoek aan Langen

One-way huur in Langen:

het is bij ons in Langen, tegen een vergoeding, ook mogelijk om jezelf naar een andere stad te verplaatsen met one-way huur.
 
 

Dekkingspakketten:

veiligheid staat voorop. Ga met een veilig gevoel de weg op door één van onze dekkingspakketten bij te boeken.
 

Autoverhuur zonder creditcard:

wij accepteren alle krediet- en debetkaarten van internationaal erkende creditcardmaatschappijen bij SIXT in Langen.
 

Wat te doen in Langen

Langen zelf is met haar 39.000 inwoners geen grote stad, maar Frankfurt daarentegen wel en laat deze nu net op een afstand van een halfuurtje rijden liggen! Deze Duitse stad heeft een heuse skyline en je bewondert hier moderne architectuur in een gerenoveerd historisch centrum. Daarnaast zijn er musea te bezoeken die je vindt op Museumsufer en kun je er goed shoppen.
 

Wat te doen in Langen in de winter

’s Winters kunnen de temperaturen aardig teruglopen en met een beetje geluk maak je Langen zelfs in de sneeuw mee. Ook in de winter raden we je aan om een bezoek aan Frankfurt te brengen. Hier krijg je de kans om een echte Duitse kerstmarkt mee te maken en geloof ons wanneer we zeggen dat de Nederlandse markten hier niets bij zijn. Maak ook een wandeling door de wijk Alt Sachsenhausen die er ’s winters nog romantischer uitziet.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties