Krefeld

Huur een auto in Krefeld met SIXT

Krefeld vind je in Noordrijn-Westfalen en ligt daarom vrij dichtbij ons kikkerlandje. Het is een goed idee om voor een weekend of misschien zelfs langer met de trein die kant op te reizen en te genieten van jouw tijd met een huurauto van SIXT. Ook in dit Duitse dorpje krijg je de service die je van ons gewend bent. Als ’s werelds meest toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten staan wij voor je klaar met vriendelijke, Engelssprekende medewerkers. Huur jij voor jouw roadtrip door Krefeld een Cabrio of ga je voor een Compact model?
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Krefeld

Huur een auto in Krefeld met SIXT als je op zoek bent naar een betaalbare auto van de beste kwaliteit. Wij beschikken over prachtige voertuigen van de mooiste merken, zoals Mercedes Benz, Audi en BMW. Krefeld zit op de perfecte locatie om meer van de regio Noordrijn-Westfalen en de rest van Duitsland te ontdekken. De weg hier naartoe vind je zo door een GPS bij SIXT te boeken. Zo een roadtrip vraagt om een mooie auto. Jouw droomauto kan voor een paar dagen, weekenden of weken van jou zijn. Waar kies jij voor: een Cabrio of een Luxe model?
 

SIXT diensten in Krefeld

Handige tips bij bezoek aan Krefeld

Autoverhuur onder 25 jaar:

Aan bestuurders onder de leeftijd van 23 jaar wordt een toeslag in rekening gebracht.
 

Dekkingspakketten:

Je gaat pas echt met een gerust hart de Duitse wegen op wanneer je een dekkingspakket van SIXT bij boekt.

Autoverhuur zonder creditcard:

Bij SIXT in Krefeld kan je betalen met alle krediet- en debetkaarten van internationaal erkende creditcardmaatschappijen.

Wat te doen in Krefeld

Krefeld ligt op een centrale locatie. Huur een auto in Krefeld met SIXT om binnen een halfuur middenin het centrum van grote steden, zoals Duisberg en Düsseldorf te staan waar je enorm goed kunt shoppen. Blijf in Krefeld zelf om te genieten van de groene stad die het is. Maak bijvoorbeeld wandelingen door Stadtwald en Stadtpark.
 

Wat te doen in Krefeld in de winter

Met een beetje geluk tref je Krefeld ’s winters bedekt in een dik pak sneeuw. Zo komt de romantiek van het stadje nog meer naar voren. Met zulke koude temperaturen is het tijd om cultuur te snuiven. Bezoek bijvoorbeeld het Kaiser Wilhelm Museum of het Museum Haus Esters. Voor een kerstmarkt waar je je ogen uit kijkt pak je de auto naar Düsseldorf.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties