konstanz city content
Konstanz

Auto huren in Konstanz: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij SIXT vindt u de perfecte huurauto om Konstanz en omgeving beter te leren kennen. Er zijn auto's beschikbaar naar ieders behoefte. Van compacte en zuinige stadsauto's tot luxe stationwagens, van sportieve cabrio's tot ruime SUV's. Voor grote gezinnen of vriendengroepen wacht er een busje bij het verhuurstation in de Duitse universiteitsstad die ook wel bekend staat als de Parel van de Bodensee. Pak uw voordeel en rijd weg in een nieuwe auto met een zeer gunstige prijsstelling en uitstekende huurvoorwaarden.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Konstanz kan op elk moment en op meerdere manieren

Onze autoverhuur bevindt zich in het stadsdeel Oberlohn, in het gebouw van de Ford-dealer Ernst & King. Vanaf het treinstation Konstanz-Wollmatingen, gelegen op de zuidoever van de Rijn, is het slechts een korte wandeling naar het verhuurstation, dat alle doordeweekse dagen en zaterdagen geopend is. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Zurich Airport (ZRH), op ongeveer 1 uur rijden van Konstanz. Onze klantvriendelijke medewerkers staan voor u klaar om u aan bijvoorbeeld een Mercedes, BMW, VW of Ford van nog geen zes maanden oud te helpen. Wij kunnen alleen een voertuigcategorie garanderen, niet een bepaald autotype. Reserveren is eenvoudig. U kunt voorafgaande aan uw reis naar Konstanz al via uw computer, tablet, smartphone of smartwatch een auto boeken. Of u meldt zich na aankomst in Duitsland bij onze verhuurbalie om goedkoop een auto te huren in Konstanz.

konstanz city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Sixt maakt autoverhuur in Konstanz tot een feest

Sixt autoverhuur staat voor een betrouwbare en vergaande service, om het u en uw gezelschap tijdens uw vakantie of zakentrip in Konstanz zo goed mogelijk naar de zin te maken. U kunt uw gehuurde auto overdag, 's avonds of 's nachts terugbrengen, ongeacht de openingstijden van ons kantoor. Vaak zijn zaken als navigatie, Bluetooth en aantal rijkilometers al inbegrepen in de huurovereenkomst, maar u kunt ze ook snel en eenvoudig als extra boeken. Net als bijvoorbeeld bescherming voor alle inzittenden en een kinderzitje.

sights city country2

Een auto huren om binnen kort tijdsbestek vele attracties te zien

Konstanz ligt in het zuiden van Duitsland, tegen de Zwitserse grens. U wordt betoverd door de oude stad, met zijn vele religieuze gebouwen, Romeinse overblijfselen, musea en groene parken. Met een huurauto in Konstanz bent u in staat om alle attracties binnen kort tijdbestek te bezoeken. Plan een autorit naar het beroemde bloemeneiland Mainau, het grootste eiland van de Bodensee Reichenau, het middeleeuwse stadje Meersburg met zijn kasteel en klooster en Schloss Salem, de voormalige cisterciënzerabdij. Onze voordelige autoverhuur biedt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagd verblijf in Konstanz.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties