Kleef

Auto huren in Kleve

Ben je op zoek naar een betaalbare luxewagen voor een korte zakentrip of een uitstap met het hele gezin naar Kleve? Dan ben je bij SIXT op het juiste adres. Je kan je auto ophalen in onze chique vestigingen in het stadscentrum of op Weeze-Niederrhein Airport. Met haar ruim aanbod aan parken en kastelen is Kleve een bijzonder kindvriendelijke bestemming. Voertuigen met veel passagiersruimte zoals onze SUV’s, stationwagens en extra’s zoals kinderstoeltjes komen hier zeker van pas. Indien je met zijn tweetjes komt kan je kiezen tussen verschillende fraaie compacts.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Kleve

Wil je in Kleve een auto huren? Om elk moment te kunnen benutten wil je een betrouwbare auto. Alle SIXT voertuigen, van stationwagen tot cabrio, worden uitstekend onderhouden. Bij SIXT kan je voor een scherpe prijs een auto huren in Kleve, met de formule die het best past voor jou: van langetermijn verhuur tot eendagshuur. Boek de optie 'navigatie' om nooit de weg te verliezen, zelfs als je mobieltje zonder data valt en voeg een extra bestuurder toe als je het stuur wil delen.

SIXT diensten in Kleve

Handige tips bij bezoek aan Kleve

BENODIGDE DOCUMENTEN VOOR HET HUREN VAN EEN AUTO IN KLEVE:

Zorg er dan voor dat je je rijbewijs, geldige ID-kaart of paspoort en creditcard op jouw naam hebt.

AUTOVERHUUR ONDER 25 JAAR IN KLEVE:

De minimumleeftijd voor iedere bestuurder is 21 jaar met minstens een rijbewijs voor 2 jaar. Alle bestuurders onder 25 jaar wordt een toeslag in rekening gebracht.

BOEKBARE EXTRA'S BELICHTEN, ZOALS KINDERZITJES, DEKKINGSPAKKETTEN:

Boek voor extra comfort een ingebouwd navigatiesysteem, kinderzitjes of extra dekkingspakketten om met zekerheid de weg op te gaan.

Wat te doen in Kleve

Het vergezicht vanop de Zwanenburcht, waar zich de sage van ridder Lohengrin afspeelt, is een must. Indien je van natuur en geschiedenis houdt, huur een auto in Kleve bij SIXT en maak een ritje naar het uitgestrekte Reichswald. Twee militaire begraafplaatsen uit WO II herinneren er aan dat dit gebied het strijdtoneel van Operatie Veritable was.

Wat te doen in Kleve in de winter

Wintershoppen kan in het grote winkelcentrum EOC, dat ondergebracht is in een oude schoenenfabriek, en in het stadscentrum onder de overkapping van de “Neue Mitte”. Romantische kunstliefhebbers kunnen wegdromen naar de 19e eeuw in het B.C. Koekoekshuis. Hier woonde en werkte de gelijknamige Zeelandse schilder.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties