Hildesheim

Autoverhuur in Hildesheim, Duitsland

Huur een auto bij de SIXT autoverhuur in Hildesheim. Dat maakt je bezoek aan deze stad een stuk eenvoudiger. Je vindt de SIXT autoverhuur aan de Steuerwalderstrasse 108 in Hildesheim. Ook bij het treinstation een paar minuten verderop, vind je er een. De huurauto’s gebruik je zowel voor vrijetijd als zakelijk verkeer. Dat maakt Hildesheim handig voor wie alleen reist, maar ook als je met meerdere personen gaat. De huurauto’s kan je makkelijk upgraden en je kunt kiezen uit diverse sedans, stationwagens of ruime SUV’s. De keuze bij SIXT in Hildesheim stem je gewoon af op jouw reis.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Hildesheim

SIXT in Hildesheim heeft voor het gebruik van huurauto’s altijd meer categorieën en diverse huurperiodes. Te denken valt aan een stationwagen voor het week of een sedan voor een paar dagen, zoals een weekend. Jij bepaalt hoelang je wilt blijven. Daar bovenop bepaal je de extra’s, zoals een automaat, navigatie of eventuele kinderstoelen. Ook het ophalen en terugbrengen in Hildesheim is eenvoudig. Check ook even de SIXT app voor alle details. De SIXT huurauto’s in Hildesheim zijn top, dus boek vandaag nog.

SIXT diensten in Hildesheim

Handige tips bij een bezoek aan Hildesheim

Jonger dan 25 jaar en een auto huren in Hildesheim?

Dat kan. De bestuurder kan vanaf 18 jaar een auto huren met een rijbewijs van minimaal 1 jaar.

In Hildesheim een auto huren zonder creditcard:

Met voldoende geld op je rekening en voldaan aan alle voorwaarden kan iedereen een auto huren bij SIXT.

Flexibele huurauto in Hildesheim:

Betaal je huurauto achteraf betalen, wijzig of annuleer kosteloos als je reis anders verloopt.

Wat te doen in Hildesheim

Hildesheim is een leuke historische stad onder de rook van Hannover in het midden van Duitsland. Als eerste ga je naar het prachtige marktplein van de stad, waar de authentieke Duitse huizen een geweldig kleurrijk decor zijn. Ook een bezoek aan de St. Michaelskerk uit 1033 moet zeker op je lijstje staan. Die maakt een bezoek aan Hildesheim subliem.

Tips voor Hildesheim in de winter

Hildesheim is in het najaar echt een belevenis. In de winter zijn er rondom Hildesheim veel langlaufmogelijkheden en je kunt er rodelen. Maar niet alleen voor wintersport is Hildesheim leuk, ook voor de Kerstmarkten moet je hier zijn, dan is Hildesheim de meest sprookjesachtige stad op aarde. En geweldig om met zijn tweeën of met het hele gezin een paar dagen naar toe te gaan.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties