Heidelberg

Heidelberg auto huren

Van plan om Duitsland te ontdekken? Laat Berlijn en München achterwege en verken Heidelberg. Deze kleine stad heeft veel te bieden zoals tientallen mooie musea, kerken en bruggen. Die buitengewone sites op je eigen manier verkennen? Aanschouw de stad dan met een SIXT auto. Of je nu met je familie in een SUV naar het Slot Heidelberg wilt rijden of een solo roadtrip wilt maken in een cabrio en over de oude brug over de Neckar wilt cruisen, het kan met SIXT. Je auto huren gaat gemakkelijk met de applicatie en website en ook het bereiken van onze vestiging verloopt vlot aangezien we dicht bij het centraal station liggen. Huur dus alvast je SIXT auto en verken Heidelberg zoals nog nooit tevoren.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Heidelberg

Wij hebben meer dan alleen maar een SUV en cabrio. Zo kun je bij ons ook terecht voor een economy auto, sedan, compact, bestelbus, personenbus en luxe & sportmodel. Je kunt je auto echt personaliseren met een GPS-systeem, kinderstoelen en de mogelijkheid tot een extra bestuurder. Daardoor geraak je nooit de weg kwijt in de onbekende stad en kun je van bestuurder afwisselen. Het maakt niet uit of je met je vrienden een weekendtrip maakt of voor een week in het prachtige Heidelberg verblijft, je kunt kiezen voor een weekendverhuur, wekelijks verhuur, eendagshuur en langetermijn verhuur.

SIXT diensten in Heidelberg

Handige tips bij het bezoeken van Heidelberg

Autoverhuur zonder creditcard in Heidelberg:

Je Heidelberg auto huren kan alleen maar met een creditcard en dus niet met cash. Er zijn geen kosten verbonden aan het betalen met een creditcard.

Benodigde documenten voor het huren van een auto in Heidelberg:

Voor het huren heb je alleen je rijbewijs en identiteitskaart nodig. Wij zorgen wel voor een dekkingspakkett met de huurdocumenten.

One-way huur in Heidelberg:

Een Heidelberg auto huren is gemakkelijk. Je kunt de SIXT auto snel huren onze website, telefoon en mobiele app en je krijgt steeds de beste deal, zonder verborgen kosten.

Wat te doen in Heidelberg

Je SIXT auto ingestapt? Rij dan naar Altstadt, het bruisende hart van Heidelberg. Je kunt daar genieten van het interessante Verpakkingsmuseum, de vele iconische bruggen en de rustige natuur. Ben je een bierliefhebber? Ga dan langs bij de verschillende microbrouwerijen waar je ondergedompeld word in de wereld van overheerlijke bieren zoals Heidelberg, Rothaus en Schwarzwalder bier.

Wat te doen in Heidelberg tijdens de zomer

Bezoek eens de kasteelruïne Schloss Heidelberg. Niet alleen omdat het de toenmalige woonplaats van de vorsten van de Palts is, maar ook omdat het je een excellent uitzicht over de stad aanbiedt. Geniet tijdens een zonnige dag van de rustige oevers van de Neckar rivier. Verken deze plek ook bij zonsondergang want dan straalt het een romantische vibe uit. Sluit je zomerdag af met een terrasje op der Marktplatz waar je terechtkunt voor delicieuze wereldkeuken en een multiculturele sfeer.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties