Göttingen

Göttingen AUTOVERHUUR

adres

Groner Landstr. 33, 37081 Göttingen

GDS-Code: ZEU

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 18:00

ZA - ZO:

08:00 - 12:00

Vakanties:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Göttingen

Wat maakt autoverhuur Göttingen zo speciaal?

24 uur terugbrengen:

Breng de huurauto op ieder moment van de dag terug.

Klantenservice:

Onze collega’s spreken Engels en helpen je graag op weg.

Nieuwe auto’s:

SIXT voertuigen zijn gemiddeld niet ouder dan 3 maanden.

Betaalbare luxe:

Rijd weg in merken zoals BMW en Audi tegen scherpe prijzen.

Autoverhuur Göttingen

Bezoek jij binnenkort deze oude universiteitsstad in het zuidoosten van Duitsland? Dan heeft SIXT autoverhuur Göttingen een ruim aanbod aan huurauto’s die jouw verblijf in Göttingen vergemakkelijkt. Ontdek de stad op eigen tempo en gemak en kies uit één van de vele voertuigcategorieën van SIXT. Zo kan je onder andere kiezen tussen een SUV, sedan, cabrio, personenbus en compacte auto. Tevens maak je met boekbare extra’s jouw boeking compleet. Kies bijvoorbeeld voor een kinderstoeltje, extra dekking of extra bestuurder en rijd weg in een auto die aan jouw eisen voldoet.

 

Autoverhuur Göttingen

SIXT locatie in Göttingen

Vanaf het treinstation van Göttingen is onze vestiging makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Je kan buslijnen 3, 4, 5 of 120 nemen; stap vervolgens uit bij bushalte ‘Otto-Frey-Brücke’. Je vindt SIXT autoverhuur Göttingen aan de linkerkant. Na verblijf in Göttingen is het terugbrengen van de huurauto voor- en na sluitingstijd mogelijk. Parkeer het voertuig voor de vestiging. Indien je na sluitingstijd de huurauto wilt terugbrengen kan je de sleutels achterlaten in het kastje die te vinden is naast de ingang aan de linkerkant. 

Ontdek Göttingen met jouw huurauto

Als je van architectuur houdt dan is een bezoekje aan de universiteit van Göttingen, het oude stadsplein en stadhuis zeker de moeite waard. Ook kan je in de universiteit de kunstcollectie bewonderen. Hier vind je vele schilderijen, sculpturen en nog veel ander pracht. Leer over de geschiedenis van de stad in het Volkenkunde museum. Of bezoek de gotische St. Jacobi kerk.