Goslar

Goslar auto huren

Huur een auto bij onze SIXT locatie in Goslar en verken op je gemak deze groene omgeving. In Goslar een auto huren is heel eenvoudig, breng bovendienje huurauto terug wanneer je dat zelf wilt. Onze Goslar vestiging bevindt zich op een gemakkelijk bereikbare locatie, zodat je snel kan beginnen aan je trip in Goslar. SIXT biedt fijne huurauto’s voor ieders wensen. Wie graag in een ruime auto rond toert kiest voor een stationswagen, voor wie graag extra comfortabel rijdt hebben we de SUV klaar staan. Uiteraard staat uitstekende service bij ons voorop en hier kan je dan ook op rekenen.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Goslar

De opties die we aanbieden bij onze SIXT locatie in Goslar zijn onder andere de economy sedan, de stationswagen en de SUV. Voor een extra comfortabele rij ervaring kies je voor een premium variant. Laat je ritten nog soepeler verlopen door een navigatiesysteem bij te boeken of kies voor ritten naar het buitenland als je ook andere landen wilt bezoeken. In Goslar een auto huren kan al voor slechts één dag, maar is ook mogelijk voor een langere periode.

SIXT diensten in Goslar

Handige tips bij een bezoek aan Goslar

Rijden onder 25 jaar in Goslar:

Ook als je onder de 25 bent huur je een auto in Goslar, als je voldoet aan de huurvoorwaarden en je hebt een geldig rijbewijs, dan kan je vanaf 18 jaar een auto huren.

Betalen zonder creditcard in Goslar:

Om het huren van een auto zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedere bestuurder kan je je huurauto betalen zonder creditcard.

Flexibel huren:

Om jou zoveel mogelijk vrijheid te geven bieden we je de optie je huurauto later pas te betalen en mocht je trip niet doorgaan, dan kan je je huurauto kosteloos annuleren.

Wat te doen in Goslar 

Goslar is omringt door een prachtige omgeving waar je heerlijk kan wandelen en fietsen. Ook Goslar zelf is leuk om te bezoeken. Ga naar het Marktplein en struin door Goslars straatjes met vrolijk gekleurde huisjes. Rijd met je huurauto van SIXT langs prachtige groene landschappen en maak een uitstapje naar Okerstausee waar je kan kamperen, raften en wandelen.

Wat te doen in Goslar in de winter

In het bergachtige gebied rondom Hahnenklee kan je in de winter heerlijk langlaufen. Langlauf door de bossen en strijk neer bij een gezellig cafeetje voor een warme chocolademelk. In het dorp vind je ook een toffe rodelbaan. Rijd met je huurauto naar Neustadt en relax in het kuuroord Bad Harzburg, waar je kan genieten van thermale baden.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties