goerlitz city content
Görlitz

Auto huren in Görlitz: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u op zoek naar een autoverhuur in Goerlitz? SIXT is een goedkope autoverhuur die daarnaast service erg hoog in het vaandel heeft staan. Middenin het sprookjesachtige Goerlitz, op loopafstand van het centraal station, vindt u onze autoverhuur. De oude binnenstad biedt boeiende bezienswaardigheden, zoals de St. Peter en Paul kerk, de grote Markt en het Schönhof, een origineel burgerhuis uit de Renaissancetijd. Een huurauto brengt alles in een oogwenk dichtbij, ook de luchthaven Rothenburg-Görlitz QTK, ten noordwesten van de stad.

ALLE SIXT LOCATIES

De voordelen van een huurauto in Görlitz

Als u ervoor kiest om een auto te huren, kunt u op ieder gewenst moment waar dan ook naartoe. U zit niet vast aan tijden van het openbaar vervoer en onbeperkte km maken. Wanneer u niet bekend bent in de stad en haar omgeving, is het een mogelijkheid om een navigatiesysteem bij te boeken. Bent u van plan om een lange afstand te rijden, kies dan voor een extra bestuurder. Zo verliest u geen tijd, maar hoeft u ook niet bang te zijn dat uw concentratie daalt doordat u moe wordt terwijl u zelf achter het stuur zit. Een auto huren in Görlitz kan heel snel en eenvoudig: via het reisbureau of onze website, per telefoon of e-mail. U kunt uw auto zelfs boeken via onze handige app! Wij zijn zeven dagen per week op diverse tijden geopend. Het inleveren van de auto is 24 uur per dag mogelijk.

goerlitz city content
Bekijk meer Bekijk minder
goerlitz city small1

De kwaliteit van Sixt

Bij onze autoverhuur staan wij altijd garant voor kwaliteit. De auto's in ons aanbod zijn nooit ouder dan een halfjaar en zo komt u dus niet snel voor onaangename verrassingen te staan. Reist u met kinderen? Dan zorgen wij graag voor een kinderzitje. Een auto huren in Görlitz is nog nooit zo makkelijk geweest! Wanneer u besluit om bij ons een auto te huren, kunt u ook altijd een categorie aangeven wat betreft het model. In Görlitz kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de categorieën auto's & stationwagens, sportauto's & cabrio's of busje. Op deze manier krijgt u altijd een auto die bij u past en bent u verzekerd van plezierig rijden. U kunt uw auto bij de vestiging zelf betalen, maar ook online. Rekeningen zijn altijd online in te zien, hoewel wij ze u ook per post toe kunnen sturen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties