freising city content
Freising

Auto huren in Freising: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De Beierse stad Freising ligt vlakbij de internationale luchthaven van München en is daarom een ideale uitvalbasis om dit zuidoostelijke deel van Duitsland te kunnen bekijken. Dat kunt u eenvoudig doen met een goedkope huurauto van SIXT autoverhuur.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in Freising

Een auto huren in Freising is bij Sixt eenvoudig en voordelig. Bij onze lokale autoverhuur kunt u kiezen uit een ruim aanbod van verschillende soorten auto's. Wij bieden in Freising bijvoorbeeld personenauto's aan als de Volkwagen Golf, Mini 3, Ford C-Max en BMW 1-serie. Ook kunt u bij ons een busje huren als u met vijf of zeven personen wilt reizen. Al onze auto's zijn gemiddeld minder dan zes maanden oud, en bij iedere huurauto in Freising zijn winterbanden bij de prijs inbegrepen. U kunt heel eenvoudig reserveren via onze website, app en Nederlandstalige telefonische hotline. Bovendien kunt u met ons Flextarif kosteloos uw reservering annuleren en omboeken.

freising city content
Bekijk meer Bekijk minder
car city country1

Onze autoverhuur in Freising

U vindt Sixt autoverhuur aan de zuidkant van Freising, net ten noorden van de rivier de Isar. De internationale luchthaven van München (MUC) ligt op slechts tien kilometer afstand. Met het openbaar vervoer bent u dan ook snel en gemakkelijk bij onze locatie. Bus 635 vertrekt bijvoorbeeld meerdere keren per uur vanaf terminal 1. Als u na ongeveer vijftien minuten reizen met deze buslijn uitstapt op de Schlüterstraße in Freising, is het nog maar drie minuten lopen naar onze verhuurlocatie. Hier kunt u uw gereserveerde auto ophalen of ter plaatse een auto huren. Onze autoverhuur in Freising ligt op 40 kilometer van de beurshallen van München (Messe München).

sights city country

Veel bezienswaardigheden in en rond Freising

Freising is een stad met 50.000 inwoners die dertig kilometer ten noordoosten van München ligt. Op de Domberg die boven de stad uittorent vindt u onder meer de indrukwekkende Maria- en Corbinianusdom. In deze kerk is Paus Benedictus XIV tot priester gewijd, nadat hij op de Domberg theologie had gestudeerd. U kunt op de Domberg ook een bezoek brengen aan de Weihenstephaner brouwerij, de oudste bierbrouwerij ter wereld. In de omgeving van Freising is verder veel te zien. Zo kunt u in München bijvoorbeeld het barokke slot Nymphenburg bezichtigen of naar een voetbalwedstrijd in de Allianz Arena gaan. U kunt er ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan het voormalige concentratiekamp Dachau, dat op dertig kilometer van Freising ligt.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties