freiburg city content
Freiburg

Auto huren in Freiburg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Freiburg, deze prachtige Duitse stad is vol van gezelligheid, historie, cultuur en winkelgelegenheden. Freiburg heeft alles om u een complete vakantie te bezorgen. Wat misschien nog wel ontbreekt aan uw vakantie is een goede auto. Want een auto maakt uw vakantie nog comfortabeler! U bent bijvoorbeeld niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Zo kunt u heengaan waar u maar wilt en zo lang blijven als u wenst. Autoverhuur SIXT helpt u graag om uw vakantie zo ontspannend mogelijk te maken.

ALLE SIXT LOCATIES

Profiteer van onze klantvriendelijke service

Bij autoverhuur Freiburg profiteert u van een klantvriendelijke service. Op een eenvoudige manier kunt u bij ons uw auto huren. Dit kan per telefoon, via onze website of via uw reisbureau. Uiteraard bent u ook altijd welkom op één van onze locaties. Want wij helpen u graag. Autoverhuur Freiburg heeft ruime keuze uit verschillende typen auto's. Zo kiest u precies de auto die bij u past. Ook kunt u kiezen voor extra mogelijkheden zoals een navigatiesysteem of een kinderzitje. Onze auto's zijn goed onderhouden en maximaal 1,5 jaar oud. Ook vinden wij het net als u belangrijk dat u voordelig uit bent. Daarom doen we bij elke reservering een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Met onze goedkope autoverhuur kan uw vakantie beginnen! Direct bij aankomst staat de auto voor u klaar bij centraal station Freiburg of bij andere dichtstbijzijnde locaties. U hoeft niet te wachten maar kan gelijk instappen.

freiburg city content
Bekijk meer Bekijk minder
freiburg city small5

Een auto huren voor een complete vakantie

Een auto huren in Freiburg biedt u een tal van mogelijkheden. Bezoek eens de beroemde Freiburgse Kathedraal, de Feldberg of het Mundenhof. Geniet van de oude binnenstad met de gezellige markt, de nostalgische straatjes en de sfeervolle terrasjes. In Duitsland kunt u gratis of voordelig parkeren dus werkelijk alles kunt u met de auto doen! Heeft u zin in een wat langere rit? Buiten de stad kunt u genieten van de prachtige natuur met de indrukwekkende watervallen en oude kastelen. Maak uw vakantie compleet en geniet van het comfort van een huurauto!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties