essen city content
Essen

Auto huren in Essen: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Essen doet u bij ons telefonisch, online, via de app of gewoon aan de balie. De mogelijkheden zijn divers. Wist u trouwens dat wij alleen nieuwe auto's verhuren? Dat betekent dat u gegarandeerd in een auto die maximaal een half jaar oud is rijdt. Zo verkent u comfortabel en in stijl Essen en de rest van het Ruhrgebied.

ALLE SIXT LOCATIES

Voordelig auto huren in Essen

Voor goedkope autoverhuur in Essen kunt u altijd bij Sixt terecht. Als bezoeker van deze stad kijkt u uw ogen uit. Niet in de laatste plaats vanwege de aansprekende stedelijke architectuur in combinatie met duidelijk industriële geschiedenis van Essen. Zo is de Zeche en Kokerei Zollverein door de UNESCO aangemerkt als werelderfgoed. Liefhebbers van moderne kunst halen hun hart op in Museum Folkwang. Het veelzijdige Essen was niet zonder reden in 2010 Culturele Hoofdstad van Europa. Om niets van dit alles te missen komt een huurauto meer dan van pas. Komt u naar Essen met de trein? Dan kunt u direct op het Centraal Station een auto huren via ons. Wilt u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen? Geen probleem. Wij bieden u altijd verschillende aantrekkelijke opties. Zo rijdt u in de beste auto voor de laagste prijs.

essen city content
Bekijk meer Bekijk minder
essen city small

Waar huur ik een auto in Essen?

Behalve op het Centraal Station kunt u op nog twee andere locaties een auto huren in Essen. Ook in de omliggende plaatsen hebben wij diverse vestigingen en huurlocaties waar u voor autoverhuur terecht kunt. Luchthaven Düsseldorf Airport (IATA: DUS, ICAO: EDDL) ligt op slechts 25 km van Essen. Ook op Düsseldorf Airport kunt u een auto huren. U profiteert op diverse manieren van het feit dat u op zoveel locaties geholpen wordt. Niet alleen kunt u direct bij aankomst op de luchthaven of het station een auto ophalen, maar ook kunt u deze in de meeste gevallen op een locatie van uw keuze weer inleveren. Maximale flexibiliteit tegen lage kosten. Autoverhuur in Essen is aantrekkelijker dan ooit.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties