erfurt city content
Erfurt

Auto huren in Erfurt: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT heeft een autoverhuur in Erfurt, bij de Erfurt-Weimar luchthaven (DE). U kunt vanuit het vliegtuig direct in uw huurauto stappen, zodat u de prachtige plaats volgens uw eigen agenda kunt gaan verkennen. Wij vinden het belangrijk dat u gebruik kunt maken van een huurauto die bij u past. Daarom heeft u bij ons een ruime keuze, ook wanneer u de auto ophaalt en retourneert bij de autoverhuur in Erfurt, Duitsland. U heeft diverse mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de keuze voor een diesel auto, een sportauto, een luxe auto of een busje. Daarnaast heeft u diverse extra opties, zoals het gebruik maken van winterbanden en sneeuwkettingen, kinderzitjes en een navigatiesysteem.

ALLE SIXT LOCATIES

Onze goedkope autoverhuur in het Duitse Erfurt

Erfurt behoort tot de twee oudste steden van Duitsland. Wanneer u tijd doorbrengt in deze prachtige plaats, dan kunt u genieten van een rijke historie van deze hoofdstad van Thüringen. De middeleeuwse stadskernen zijn absoluut de moeite van een bezoekje waard, met gezellige terrassen, karakteristieke panden en sfeervolle winkeltjes. Uiteraard kunt u hier ook genieten van de traditionele Thüringer bratwurst. Wilt u een auto huren in Erfurt om oude gebouwen en andere highlights te bewonderen? Dan mag u de oude synagoge, de St. Marien Dom, de Krämerbrug, het Augustinerkloster Erfurt en het prachtige Baumkronenpfad zeker niet overslaan. Deze indrukwekkende bezienswaardigheden zijn allen te vinden op relatief korte afstand van de autoverhuur.

erfurt city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Gemakkelijk een auto huren in Duitsland

Wilt u een auto huren in het oude Erfurt? Dit regelt u bij ons snel en eenvoudig. U kunt reserveren via onze website of door gebruik te maken van de moderne mobiele app. Uiteraard staan onze ervaren medewerkers van het callcenter ook graag voor u klaar om uw reservering aan te nemen, of om u te voorzien van meer informatie en advies. Regelt u liever alles via uw eigen reisorganisatie? Dan kunt u via uw reisbureau gebruik maken van de dienstverlening van onze goedkope autoverhuur in Erfurt. Wij zijn u graag van dienst met een voordelige auto die goed bij u past.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties