Auto huren in Detmold

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Detmold

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Detmold, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Detmold

Auto huren in Detmold: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Detmold: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u op zoek naar het ideale vervoersmiddel tijdens uw verblijf in de Duitse stad Detmold? Dan is autoverhuur in Detmold de juiste optie voor u. De auto's van SIXT zijn in goede conditie en brengen u overal waar u maar zijn wilt.
De historische stad Detmold

De historische stad Detmold

De stad was in eerder eeuwen strategisch gelegen in een handelsroute bij een oversteekplaats in de Werre. Detmold wordt gedomineerd door het Fürstliches Residenzschloss. Met de auto is deze bezienswaardigheid eenvoudig te bereiken. Een bezichtiging is zeer de moeite waard. Let er wel op dat een bezoek alleen mogelijk is via een rondleiding. Als u de mooie, oude binnenstad van Detmold heeft bewonderd, dan is het tijd om te genieten van een drankje en een hapje. Dat kan in het gezellige centrum waar terrasjes en diverse gemütliche horecagelegenheden op uw bezoek wachten. Een auto huren is altijd een goed idee!
Goedkoop auto huren in Detmold

Goedkoop auto huren in Detmold

Sixt is een voordelige en betrouwbare autoverhuur in Detmold. De huurauto's krijgen regelmatig een beurt en zijn gemiddeld niet meer dan 6 maanden oud, waardoor ze in uitstekende staat zijn. Vraagt u zich af hoe u een auto kunt huren? Uiteraard kunt u ervoor kiezen om het formulier op de website in te vullen, maar Sixt autoverhuur beschikt ook over een handige app. Tijdens het reserveren geeft u aan welke categorie auto uw voorkeur heeft. Hoewel een specifiek type auto niet gegarandeerd kan worden, zal er altijd een auto op u staan te wachten die valt binnen de categorie die u gekozen heeft. Ook kunt u tijdens het reserveren allerlei handige opties aanvinken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor winterbanden of sneeuwkettingen. Natuurlijk behoort een baby- of kinderzitje ook tot de mogelijkheden van onze autoverhuur. Zo reist iedereen veilig mee in de huurauto in Detmold.
Genieten van de omgeving

Genieten van de omgeving

Een auto huren in Detmold betekent dat u de mooiste plaatsen in dit deel van Duitsland kunt gaan ontdekken. In de nabije omgeving van de stad vindt u een aantal interessante plaatsen om te bezoeken. Zo heeft Paderborn met een kathedraal, een oud raadhuis en een modern winkelcentrum voor elk wat wils, maar u kunt ook het klooster Dalheim bezoeken. Het klooster is oorspronkelijk gebouwd in de 13e eeuw, maar het raakte beschadigd. Het werd later hersteld, namelijk in de 16e eeuw. Het oude tuinhuis is inmiddels tot café-restaurant verbouwd voor de bezoekers.
Show more

Handige weetjes voor huren in Detmold

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Detmold?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Detmold dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Detmold.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Detmold?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Detmold. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,4
Op basis van 217 reviews
De route naar SIXT
(4,8)
Overgave voertuig
(4,7)
Het voertuig
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Detmold

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Detmold?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Detmold?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Detmold?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Detmold

Meer weergeven