Auto huren in Darmstadt

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Darmstadt

Auto huren Darmstadt: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Darmstadt: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Als u een auto wilt huren in Darmstadt, dan heeft SIXT autoverhuur op drie vestigingen in de stad een ruim aanbod huurauto's voor u beschikbaar. Op het hoofdstation, in Nord en bij de BMW-dealer. Alle auto's zijn maximaal een half jaar oud en verkeren technisch in topconditie. Neem eens een kijkje in het aanbod dat wij in deze mooie Duitse stad voor u klaar hebben staan.
In Duitsland heeft Sixt uw auto al voor u klaar staan

In Duitsland heeft Sixt uw auto al voor u klaar staan

Een auto huren op uw bestemming in het buitenland biedt u veel voordelen en vrijheid ten opzichte van bijvoorbeeld het lokale openbaar vervoer, u bent immers niet afhankelijk van de dienstregelingen. Een huurauto van de grootste autoverhuurder van Duitsland biedt u bovendien de garantie dat u verzekerd bent van optimale mobiliteit. Omdat u en uw eventuele bijrijder te allen tijde de beschikking houdt over uw eigen auto, blijft u altijd flexibel terwijl u onderweg bent.
Sixt autoverhuur is uw partner tijdens uitstapjes

Sixt autoverhuur is uw partner tijdens uitstapjes

In Darmstadt zijn een aantal bezienswaardigheden die u beslist niet wilt missen. Zo is een uitstapje naar de Marienhöhe een geliefd agendapunt voor bezoekers van deze Duitse stad. Ook het Jugenstilbad mag u eigenlijk niet overslaan tijdens uw bezoek. Bij Sixt huurt u goedkoop een auto om u naar de plek van bestemming te brengen. Zeker als u een bezoek gaat brengen aan werelderfgoed de Groeve Messel, is een auto onmisbaar. Ook uw kinderzitje of sneeuwkettingen kunt u eenvoudig en goedkoop huren, zodat niks een zorgeloze vakantie nog in de weg kan staan. Een auto huren in het buitenland was nog nooit zo eenvoudig. Uiteraard kunt u onze vriendelijke medewerkers altijd om informatie vragen als u aanvullende wensen of eisen heeft.
Auto's van de bekendste merken

Auto's van de bekendste merken

De auto's in ons aanbod zijn van bekende merken als BMW, Volkswagen en Audi. Hierdoor bent u er zeker van dat de techniek u niet snel in de steek zal laten. Ook als u de voorkeur geeft aan een automaat in plaats van een handgeschakelde auto, levert dat geen enkel probleem op. Alle auto's zijn bovendien voorzien van een radio. Met de mogelijkheid om uw eigen risico volledig af te kopen zult u nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Als u op zoek bent naar een cabrio of sportwagen, dan hebben wij ook beslist een auto die aan uw eisen zal voldoen. U bepaalt uiteindelijk welke autoklasse u nodig heeft tijdens uw bezoek. Omdat wij weten dat een extra bestuurder tijdens uw vakantie wel zo handig is, doen wij daar niet moeilijk over: voor een klein bedrag extra per dag kunnen zowel u als uw reisgenoot de auto besturen.
Show more
Handige weetjes voor huren in Darmstadt
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Darmstadt?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Darmstadt dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Darmstadt.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Darmstadt?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Darmstadt. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 1315 reviews
De route naar SIXT
(4,9)
Op de SIXT-vestiging
(4,8)
Inlevering voertuig
(4,5)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Darmstadt

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Darmstadt?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Darmstadt?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Darmstadt?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Darmstadt

Meer weergeven