cuxhaven city content
Cuxhaven

Auto huren in Cuxhaven: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met een auto van de autoverhuur van SIXT kunt u altijd comfortabel en betrouwbaar op pad. Gaat u de prachtige Duitse havenstad Cuxhaven ontdekken? Dan doet u dit uiteraard zo gemakkelijk mogelijk, met een huurauto. Wij bieden u de mogelijkheid een auto te huren in Cuxhaven, zodat u deze indrukwekkende stad in deelstaat Nedersaksen volgens uw eigen schema kunt gaan leren kennen.

ALLE SIXT LOCATIES

Makkelijk een auto huren in Cuxhaven

U kunt een prijsvergelijking voor goedkope prijzen de doorslag laten geven voor uw keuze voor een autoverhuur. Wij bieden u gegarandeerd scherpe prijzen. Toch zijn wij ook zoveel meer dan een goedkope autoverhuur. Bij onze autoverhuur in Cuxhaven kunt u onder meer kinderzitjes en navigatiesystemen bij reserveren tegen nette tarieven, u kunt zelf een keuze maken uit het grote aantal beschikbare huurauto`s en u gaat altijd goed verzekerd op pad. Bij ons kunt u een auto huren zoals u het wilt, omdat wij ons al meer dan honderd jaar inzetten voor uw gemak.

cuxhaven city content
Bekijk meer Bekijk minder
cuxhaven city small

Onze autoverhuur in Cuxhaven biedt u tal van mogelijkheden

Cuxhaven is zonder meer een havenstad om eens goed te bewonderen. Er zijn enkele bezienswaardigheden die u gewoonweg niet mag missen. Denk bijvoorbeeld aan het Wrakmuseum, waar u de meest indrukwekkende wrakken uit de Noordzee kunt bewonderen, de rustige haven of het prachtige natuurgebied Wernerwald. In Cuxhaven worden ook met grote regelmaat vismarkten en rommelmarkten gehouden, welke zeker de moeite zijn om te bezoeken. Kortom, als u de meest bijzondere bezienswaardigheden en activiteiten snel en makkelijk aan wilt kunnen rijden, dan is een auto huren zeker een aantrekkelijke optie. Bij ons huurt u uitsluitend auto's die jonger zijn dan zes maanden. Uiteraard rijdt u altijd in hoog comfort, ongeacht de auto van uw keuze. Wij hebben meer dan voldoende auto`s voor u klaarstaan, van sportieve cabrio's tot luxe zakenauto's. Reserveer direct online of neem contact op met ons callcenter voor meer informatie, advies of het maken van een reserveren. U kunt ook reserveren via uw reisorganisatie of via onze app.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties