bottrop city content
Bottrop

Auto huren in Bottrop: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wanneer u als reiziger in het prachtige Duitse Bottrop arriveert, kan het buitengewoon handig zijn om een auto te huren waarmee u uw bezoek aan de stad veraangenaamd. Bij onze professionele autoverhuur bent u van harte welkom en onze servicegerichte medewerkers ter plaatse staan graag voor u klaar met een bij uw situatie passend advies.

ALLE SIXT LOCATIES

Zeer eenvoudig en vlot een huurauto bespreken

Wij zijn niet alleen goedkoop, maar wij garanderen u bij onze autoverhuur in Bottrop het allerbeste op het gebied van techniek en uitstraling. Ons volledige assortiment is perfect onderhouden zodat u altijd de beschikking kunt krijgen over een veilige, comfortabele, betrouwbare en representatieve auto. U heeft de keuze uit handige kleine stadsauto's, praktische gezinsauto`s of extra luxe grote personenauto's voor uw zakelijke bezoeken. Door een auto te huren in Bottrop kunt u met een gerust hart de stad in om onder andere het prachtige museumcomplex Quadrat Bottrop te bezoeken, de 60 meter hoge tetraëder te bewonderen of een sportief uitstapje te maken naar de langste skihal ter wereld.

bottrop city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Een betrouwbare auto huren bij Sixt autoverhuur in Bottrop

Het auto huren in Bottrop werkt bij ons zeer eenvoudig en snel. Voor u het weet rijdt u met een in nieuwstaat verkerende auto weg bij onze locatie om van daaruit Bottrop verder te verkennen. U kunt bij ons perfect tijdelijk vervoer bespreken dat past bij uw wensen en eisen. Er zijn diverse mogelijkheden zoals het huren van een auto via onze overzichtelijke website, of met behulp van onze speciale mobiele app voor uw iPhone of Blackberry. Natuurlijk kunt u ook direct terecht op onze locatie in de stad of telefonisch reserveren. Ook bij uw reisbureau is het mogelijk om één van onze uitstekende auto's te huren voor een door uzelf te bepalen periode. Wanneer u bij ons een auto wilt reserveren zijn wij u graag van dienst met onze prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Zo bent u er absoluut zeker van dat u bij onze goedkope autoverhuur in Bottrop maximaal profiteert van een zo scherp mogelijke prijsstelling.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties