Bonn

Auto huren in Bonn: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wanneer u op bezoek bent in het prachtige plaatsje Bonn, dan wilt u natuurlijk ook Slot Augustusburg en Kunst- und Ausstellungshalle der Bundesrepublik Deutschland bezoeken. Met een auto van SIXT autoverhuur bent u er zeker van dat u snel en eenvoudig bij de mooiste toeristische trekpleisters komt. Natuurlijk kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer, maar met een huurauto bent u niet afhankelijk van vertrektijden van bussen of treinen. Bovendien kunt u met uw auto ook nog een bezoekje brengen aan het themapark Phantasialand, wat zeker voor de kinderen een waar sprookje zal zijn. Een auto huren heeft u dan ook nog nooit zoveel voordelen opgeleverd.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in de stad Bonn

Sixt staat bekend om haar wereldwijde service. In Bonn beschikken wij dan ook over vijf verhuurlocaties met ruime openingstijden. Hierdoor kunt u uw auto altijd ophalen en inleveren op tijdstippen die passen in uw agenda. Autoverhuur Bonn is gelegen vlakbij het vliegveld van Keulen/Bonn (FKB) waardoor u vanuit uw vliegtuig zo kunt overstappen op een auto. Door ons ruime reserveringssysteem kunt u eenvoudig een auto bij ons boeken die volledig voldoet aan uw eisen. Wij zijn bereikbaar via internet, via de telefoon of via uw reisbureau, zodat u ons op elk moment van de dag kunt bereiken. Een auto huren in Bonn is veilig en betrouwbaar en wij zullen er dan ook alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bij onduidelijkheden, vragen of problemen staan onze medewerkers u graag met veel enthousiasme te woord.

Bekijk meer Bekijk minder

Een auto huren draagt bij aan een onbezorgd verblijf

Een auto huren in Bonn bij ons verhuurbedrijf heeft vele voordelen. Zo verhuren wij alleen maar nieuwe auto's die maximaal een half jaar oud zijn. Bovendien zijn er volop mogelijkheden bij te boeken, zoals een navigatiesysteem, een kinderzitje of een verzekering voor een extra bestuurder. Autoverhuur Bonn maakt gebruik van een prijsvergelijking voor goedkope prijzen en staat dan ook bekend om haar goedkope autoverhuur. Echter wordt er zeker niet ingeleverd op kwaliteit. Integendeel zelfs, want wij zorgen ervoor dat u veilig de weg op kunt om tijdens uw vakantie of zakenreis zorgeloos de mooiste plekjes te bezoeken. Wij maken gebruik van een heldere huurovereenkomst, zodat voor u alle mogelijkheden en verzekeringen duidelijk op papier staan. Zo kunt u er zeker van zijn dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties