Bochum

Huur een auto in Bochum met SIXT

Bochum is een prachtige stad in het Duitse Noordrijn-Westfalen. Je ontdekt deze stad en omgeving natuurlijk pas echt met de vrijheid van een auto. Huur een auto in Bochum met SIXT om het uiterste uit jouw reis te halen. Je vindt ons in Bochum op meerdere locaties, waaronder het centraal station. Zo reis je gemakkelijk vanuit Nederland met de trein de stad in en kun je hier gelijk overstappen op jouw gloednieuwe vervoersmiddel, bijvoorbeeld een SUV of een Cabrio. Kun jij niet kiezen? Geen zorgen. Onze klantvriendelijke, Engelssprekende medewerkers helpen je graag verder.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Bochum

Je kunt bij ons terecht voor scherp geprijsde voertuigen van de hoogste kwaliteit. Heb jij altijd al een Sportmodel willen bezitten? Dan is dit jouw kans. Maar ook wanneer een Compact model al jaren op jouw wishlist staat ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn nu eenmaal van alle markten thuis. Aan jou de keuze: neem je de auto mee voor eendagshuur of wekelijksverhuur? Hoewel je misschien verdwaald wilt raken in een nieuwe stad zal dat met SIXT niet gebeuren. Je kunt namelijk kiezen om een navigatiesysteem bij te boeken.
 

SIXT diensten in Bochum

Handige tips bij bezoek aan Bochum

One-way huur in Bochum:

meer van Duitsland ontdekken? Sommige one-way verhuringen zijn tegen een toeslag mogelijk.

Dekkingspakketten:

ga verzekerd de weg op in Bochum door een van onze dekkingspakketen bij te boeken.
 

Autoverhuur zonder creditcard:

als betaalmiddel accepteren wij alle krediet- en debetkaarten van internationaal erkende creditcardmaatschappijen. Prepaidkaarten worden niet geaccepteerd.
 

Wat te doen in Bochum

Bochum staat voornamelijk bekend om haar mijnbouw. Je kunt dan ook geen bezoek aan de stad brengen zonder een tripje naar het mijnmuseum te maken. Huur een auto in Bochum met SIXT om jezelf naar het mijnmuseum te krijgen. Daarnaast is het leuk om de stad in te duiken. Bezoek hier bijvoorbeeld de kerk van St. Peter en St. Paul. Deze is gebouwd in de 9e eeuw naar een opdracht van Karel de Grote.
 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties