bocholt city content
Bocholt

Auto huren Bocholt: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Tijdens uw verblijf in Bocholt kunt u bij SIXT terecht voor een voordelige huurauto. Bij onze autoverhuur heeft u een ruime keuze aan auto's en busjes uit verschillende voertuigcategorieën. Zo reist u bijvoorbeeld altijd comfortabel met één van onze premium auto's die standaard uitgerust zijn met airco en navigatie. Daarnaast gaat u met SIXT autoverhuur altijd veilig op weg, omdat onze vloot gemiddeld niet ouder is dan 6 maanden en technisch goed wordt onderhouden.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Bocholt

Een auto huren in Bocholt is bij Sixt altijd goedkoop en u kunt altijd rekenen op onze service. Voor een toegankelijke prijs rijdt u tijdens uw vakantie of zakenreis namelijk in een comfortabele en luxe auto. Het reserveren van een auto via de app of het telefoonnummer gaat eenvoudig en snel. Ditzelfde geldt voor het ophalen van voertuig op locatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over een lange wachtrij bij onze autoverhuur in Bocholt, want uw auto staat bij aankomst voor u klaar met de eventuele extra's die u heeft aangevraagd.

bocholt city content
Bekijk meer Bekijk minder
bocholt city small

Optimaal mobiel met een huurauto in Bocholt

U kunt bij ons een auto huren zodat u optimaal mobiel bent en onbezorgd op weg gaat in Bocholt. Vanuit deze Duitse plaats aan de Nederlandse grens bent u bijvoorbeeld binnen een uur bij het vliegveld in Weeze (NRN) of Düsseldorf (DUS). Daarnaast zijn de omliggende steden zoals Nijmegen, Dortmund en Duisburg snel te bereiken via de snelweg. Reist u met met een groep van tot 9 personen of met een baby? Ook dan wordt u volledig bedient door Sixt autoverhuur. Vraag bij uw reservering een babyzitje aan of kies voor een busje en reis op uw eigen manier.

bocholt city small1

Geniet van Noordrijn-Westfalen met huurauto in Bocholt

Een auto huren in Bocholt geeft u de mogelijkheid om optimaal te genieten van de regio Noordrijn-Westfalen. In de stad is veel cultuur te vinden dat u een beeld geeft van de geschiedenis van de stad en de regio. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het LWL-Industriemuseum waar u een inkijkje krijgt in het leven van de arbeiders in de textielindustrie in het begin van de 20e eeuw. Duitsland staat verder bekend om zijn bosrijke omgevingen en ook vanuit Bocholt bent u niet meer dan een veertig minuten rijden verwijderd van het dichtstbijzijnde natuurgebied. De Hohe Mark is een natuurpark waar u ontspannen kunt genieten van typisch Duitse flora en fauna.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties