bielefeld city content
Bielefeld

Auto huren Bielefeld: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u graag een huurauto hebben in Bielefeld? Met SIXT kan dat altijd veilig en betrouwbaar. We hebben op diverse locaties verspreid door de gehele stad een autoverhuur, zodat u altijd snel en comfortabel verder kunt reizen met een goedkoop voertuig van een premium automerk. Veel plezier gewenst met uw verblijf!

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Bielefeld bij Sixt autoverhuur

De auto is het perfecte vervoersmiddel om Bielefeld te ontdekken. Daarom kunt u bij ons terecht op vijf verschillende plaatsen in deze Duitse stad, zoals op het vliegveld (BFE) en het Centraal Station. Op die manier kunt u snel uw weg vervolgen, waar u ook vandaan komt. Bovendien heeft u zo veel keuze in het soort voertuig: van budgetvriendelijk en bescheiden tot luxueus en groot, en van sportauto tot busje. U kunt uw voorkeur gemakkelijk doorgeven wanneer u een auto reserveert. En als u kiest voor online reserveren - via deze website of de app - profiteert u ook nog eens van ons gunstige internettarief. Dat is het voordeel van een auto huren bij Sixt!

bielefeld city content
Bekijk meer Bekijk minder
bielefeld city small1

Met de huurauto in Bielefeld op stap

Bielefeld is een gezellige stad waar u van alles kunt beleven. Enerzijds trekt de rijke, meer dan 800 jaar lange geschiedenis vele toeristen, en aan de andere kant is het de vestigingsplaats van diverse grote bedrijven, waardoor ook veel zakelijke reizigers Bielefeld aandoen. Maar wat de reden voor uw verblijf ook is, de auto is hier zeer praktisch. De stad wordt namelijk doorkruist door twee grote snelwegen (de A2 en A33), en er is veel parkeergelegenheid. Let wel op dat u het beste in de parkeergarages gaat staan. Aan de straat is vaak plaats, maar de tarieven zijn er veel hoger. Bovendien kunt u daar vaak slechts een beperkte tijd staan.

bielefeld city small2

De leukste toeristische bestemmingen in Bielefeld

Als u vertrekt vanaf de autoverhuur in Bielefeld, is het centrum een logische eerste stop. Zet uw auto even neer, want het historische hart is autoluw. Hier wandelt u dan binnen enkele minuten naar het charmante winkelgebied. Tegelijkertijd kunt u genieten van diverse historische gebouwen, zoals het oude Raadhuis. De belangrijkste toeristische trekpleister is echter nog tien minuten verder per auto: het Sparrenburgkasteel. Dit twaalfde-eeuwse kasteel is zeker een bezoekje waard. En bent u in de stemming voor wat natuur? Bezoek dan ook de naastgelegen botanische tuin. Alternatief is naar natuurgebied Moosheide, op twintig minuten van het centrum, eveneens een bestemming die aan te bevelen is. Een auto huren in Bielefeld biedt u zo de kans op diverse onvergetelijke belevenissen!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties