Bergkamen

Auto huren Bergkamen

Met de hoogwaardige en gevarieerde vloot van SIXT Bergkamen krijg je altijd het voertuig mee dat je nodig hebt. Huur een auto in Bergkamen en geniet van de SIXT beste prijsgarantie. Zo betaal jij nooit teveel voor onze nieuwe modellen van de beste merken, inclusief Duitse topmerken. We zijn handig gelegen vlakbij de B233 en het centrum van Bergkamen. Ons vriendelijke, Engels sprekende personeel staat voor je klaar, zodat jij binnen 15 minuten in je huurauto kan plaatsnemen. Als je met een grote groep bent zijn onze personenbusjes ideaal om alles en iedereen mee te nemen. Voor een trip met flair en klasse kies je voor de luxe of sportmodellen. Perfect voor op het uitstekende Duitse wegdek.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Bergkamen

Blijf binnen je budget met onze economy, compact en sedan opties. Groepen hebben alle ruimte met personenbusjes en SUV’s. Ook bestelbusjes zijn te huur bij SIXT om aan jouw wensen te voldoen. Voor extra stijl en luxe hebben we een mooi assortiment cabrio’s, luxe en sportmodellen. In Bergkamen wordt een auto huren nog beter met de boekbare extra’s van SIXT. De kinderstoelen zorgen ervoor dat je kids veilig zijn, terwijl jij eenvoudig je weg vindt met onze navigatie. Wil je de rijtijd delen? Boek dan een extra bestuurder. Met wekelijks verhuur of weekendverhuur krijg je wat je nodig hebt.

SIXT diensten in Bergkamen

Handige tips bij een bezoek aan Bergkamen

Autoverhuur onder 25 jaar in Bergkamen:

Je kan bij ons een auto huren onder 25 jaar. Voor een extra toeslag kan je zelfs een auto huren in onze vestiging onder 23 jaar.

One-way huur Bergkamen:

Als je een reis van Bergkamen naar een andere stad wilt maken kan je voor one-way huur kiezen. Voor een extra toeslag kan je jouw huurauto bij een andere vestiging inleveren.

Benodigde documenten voor het huren van een auto in Bergkamen:

Een geldig rijbewijs voor alle genoemde bestuurders is alles dat je nodig hebt.

Wat te doen in Bergkamen?

Breng een bezoek aan de natuurgebieden van Bergkamen. Je komt tot rust in de Beversee en Grosses Holz. Door een auto te huren in Bergkamen kan je dagtripjes maken naar de enerverende steden Dortmund en Keulen alvorens terug te keren in het rustieke Bergkamen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties