Bautzen

Huur een auto in Bautzen

Huur een auto bij SIXT in Bautzen, Duitsland en geniet optimaal van gemak, comfort en scherpe prijzen. Met een ruim aanbod aan luxe en voordelige voertuigen kom je niets te kort en huur je al snel een auto die aan al jouw eisen voldoet. Van grote tot kleine modellen, SIXT heeft een huurauto die bij jou past. Huur een auto in Bautzen en kies bijvoorbeeld voor een sportmodel, zodat jij in stijl door de stad rijdt of neem het hele gezin mee voor een dagje uit in een SUV. Met handige gelegen locatie is een huurauto van SIXT nooit ver weg.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Bautzen

Haal het beste uit je verblijf in Bautzen met SIXT autoverhuur. Je hebt bij ons de keuze uit vele verschillende voertuigcategorien, zoals een cabrio, compacte en economische auto’s, SUV, sedan, personnenbusje, Luxe & Sportmodellen en meer. Zo ben je ervan verzekerd dat SIXT een huurauto voor jou heeft. Stel jouw huurauto zelf samen met boekbare extra’s, zoals een kinderzitje, extra bestuurder of een navigatiesysteem. Je zit tevens niet vast aan strikte huurperiodes, want je bepaalt zelf hoelang je de auto wilt huren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor wekelijks verhuur of weekendverhuur.

SIXT diensten in Bautzen

Handige tips bij bezoek aan Bautzen

Autoverhuur onder 25 jaar in Bautzen:

De minimale leeftijd voor iedere bestuurder is 18 jaar. Ben je jonger dan 23 jaar, dan wordt er een een toeslag in rekening gebracht.

One-way huur Bautzen:

Selecteer tijdens het boeken een andere afleverlocatie, de beschikbaarheid zal dan voor je worden gecontroleerd. Voor one-way huur wordt een extra toeslag in rekening gebracht.
 

Flexibele huuropties:

Blijf flexibel met de verschillende betaalopties bij SIXT. Kies bijvoorbeeld voor later betalen en je kan jouw boeking dan kosteloos annuleren.

Wat te doen in Bautzen

Ontdek het middeleeuwse stadje met jouw huurauto. Bezoek bijvoorbeeld het Reichentrum, een scheve toren in het centrum van de stad. Er zijn ook nog genoeg andere torens die de moeite waard zijn, zoals de Wendish toren en de Oude water toren. Of neem een bezoekje bij Kasteel Ortenburg. Huur een auto in Bautzen en rijd naar het Oldtimermuseum in Cunewalde.

Wat te doen in Bautzen in de winter

Blijf warm en droog in de vele musea en historische gebouwen in de stad. Bezoek bijvoorbeeld het Sorbisch Museum of de St. Petri Kathedraal. Of bezoek het voormalige Stasi-gevangenis, Gedenkstätte Bautzen. Een indrukwekkend museum dat je gratis kunt bezoeken. De stad staat bekend om haar mosterd, een bezoekje aan mosterdwinkel Bautz'ner Senfladen is daarom ook zeker de moeite waard.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties