Bad Saulgau

Huur een auto in Bad Saulgau

Ontdek de vele mogelijkheden met SIXT autoverhuur in Bad Saulgau, Duitsland. Huur gemakkelijk een auto in Bad Saulgau en ontdek het zuiden van Duitsland. Met flexibele bezorgservice is een auto huren snel, eenvoudig en voordelig. Met SIXT heb je keuze uit voertuigcategorieën van topmerken. Kies bijvoorbeeld voor een compacte auto om gemakkelijk door de straten van het dorpje te rijden. Of kies voor een SUV om niet alleen de stad, maar ook nabijgelegen plekjes in comfort te bezoeken. Met een ruim aanbod zijn er altijd genoeg opties en vind je zeker een huurauto die aan jouw eisen voldoet en past bij jouw reis-doeleinden.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Bad Saulgau

Ga voor maximaal comfort met SIXT autoverhuur en wacht niet op vertraagde bussen of treinen. Huur een auto in Bad Saulgau en rijd in stijl, comfort en op eigen tempo. Met een ruim aanbod in voertuigcategorieën heb je de keuze uit bijvoorbeeld een compacte en economische auto, cabrio, SUV, sedan, Personenbusje, Luxe & Sportmodellen en meer! Voeg boekbare extra’s zoals een kinderzitje, extra bestuurder of navigatiesysteem toe aan jouw boeking. Maak je boeking compleet en kies uit flexibele huurperiodes zoals wekelijks verhuur en weekendverhuur.

SIXT diensten in Bad Saulgau

Handige tips bij bezoek aan Bad Saulgau

Flexibele huuropties:

Blijf flexibel en kies voor de betaaloptie om later te betalen wanneer je jouw huurauto boekt. Je hebt dan de optie om je boeking kosteloos te annuleren. 

Boekbare extra’s:

Voor een extra bestuurder wordt er een extra vergoeding in rekening gebracht. Alleen bestuurders die vermeldt worden in de huurovereenkomst mogen in de huurauto rijden.

Autoverhuur onder 25 jaar in Bad Saulgau:

Je huurt al een auto in Duitsland vanaf 18 jaar. Houd er rekening mee dat ervoor bestuurders onder 23 jaar een toeslag in rekening wordt gebracht.

Wat te doen in Bad Saulgau

Bad Saulgau is een dorpje gelegen in de deelstaat Baden-Württemberg. Met een huurauto kan je de vele plaatjes in deze regio gemakkelijk bezoeken. Huur een auto in Bad Saulgau en rijd naar de hoofdstad van de deelstaat, Stuttgart. Bezoek hier bijvoorbeeld het porseleinmuseum. Terug in Bad Saulgau kan je het Altes klooster bezoeken waar je van verschillende culturele programma’s kan genieten.

Wat te doen in Bad Saulgau in de winter

Bij Neues Schloss Meersburg geniet je niet alleen van de architectuur, maar ook van vele kunstwerken en het interieur. Bezoek in Stuttgart het beroemde Mercedes-Benz museum en bekijk de vele automodellen van het merk. In Sigmaringen kan je het grote kasteel op de bergtop bezoeken. Hier kan je tevens een rondleiding boeken om de kunstwerken in het museum te bewonderen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties