Arnstadt

Arnstadt auto huren

In de SIXT vestiging van Arnstadt is een auto huren een uitstekende optie om in comfort de omgeving te verkennen. Onze vestiging ligt vlakbij het centrum van de stad waar ons vriendelijke, Engels sprekende personeel je snel op weg helpt met de voertuigcategorie van je keuze. Voor groepen zijn onze SUV’s ideaal. Je hebt direct alle luxe en ruimte tot je beschikking voor iedere trip in de omgeving die je gepland hebt. Wanneer je op zakenreis bent staan onze luxe voertuigen voor je klaar om in stijl naar je volgende bestemming te rijden. Wij bieden al onze klanten de beste prijsgarantie zonder verborgen kosten, want luxe bij SIXT is heel betaalbaar.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Arnstadt

Voor ieder budget hebben we de voertuigcategorie die bij je past. Met onze economy, compact en sedan opties heb je de luxe van een eigen voertuig voor een budget prijs. Voor groepen of vervoer van materiaal hebben we SUV’s, personenbusjes en bestelbusjes klaar staan. Als je extra luxe wilt dan zijn onze cabrio’s, luxe en sportmodellen een kijkje waard. Als meerdere personen de SIXT voertuigen willen ervaren boek je een extra bestuurder. Kinderen zijn veilig in onze premium kinderstoelen en met extra navigatie vind je altijd je weg. Je kan onder andere voor wekelijks en weekendverhuur kiezen.

SIXT diensten in Arnstadt

Handige tips bij een bezoek aan Arnstadt

One-way huur in Arnstadt:

Voor een extra toeslag kan je gebruik maken van onze one-way huur service. Lever je huurauto eenvoudig in bij een andere SIXT vestiging van je keuze.

Boekbare opties:

Ga zorgeloos op reis met volledige dekking tegen schade. Ook kan je kiezen voor dekking bij interieurschade of ruiten en banden.

Autoverhuur onder 25 jaar in Arnstadt:

Ook bestuurders onder 25 jaar kunnen genieten van de luxe van een SIXT voertuig. Voor een extra toeslag kan je ook een auto huren in Arnstad onder 23 jaar.

Wat te doen in Arnstadt?

Zeker met kinderen is een bezoekje aan dierentuin Fasanerie erg leuk. De omgeving van Arnstadt herbergt schilderachtige plaatsjes, zoals Eisenach en Weimar, waar je heerlijk tot rust komt en die eenvoudig te bereiken zijn in je huurauto. Ook het prachtig gelegen Mühlburg en het Schloß Molsdorf zijn een aanrader om te bezoeken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties