aachen city content
aachen city header
Autoverhuur

Aken

Aken

Auto huren Aken: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Vliegen op regionale bestemmingen groeit niet voor niets. Het is immers zo veel leuker om vanaf de luchthaven even snel een goedkope autoverhuur te zoeken en dan de stad te bezoeken. Bij SIXT Autoverhuur Aken krijgt u altijd een jonge auto mee om deze boeiende stad te bezoeken. Behalve de Dom en Domschatkamer heeft deze stad ook veel Duitse gezelligheid in de Altstadt te bieden. Na een prijsvergelijking voor goedkope prijzen slaagt u bij SIXT altijd voor een huurauto.

ALLE SIXT LOCATIES

De Dom in Aken ontdekken

U hoeft geen historicus te zijn om de imposante Dom in Aken toch te waarderen. In en bij de toren en bijbehorende schatkamer voel je de Europese geschiedenis. In de Dom zijn tientallen Duitse koningen gekroond en het is niet voor niets de begraafplaats van Karel de Grote. In WOII besloten de geallieerden deze historische schat te sparen tijdens de zware bombardementen op industriesteden. De beste manier om vanaf MST-airport de stad te verkennen is via Autoverhuur Aken. U kunt een auto huren op de luchthaven Aachen Maastricht en onze medewerkers zullen u wijzen op onze goedkope autoverhuur. Een auto huren via autoverhuur Aken betekent dat altijd een jonge, schone auto meekrijgt. Met de huurauto kunt u natuurlijk ook andere delen van de stad verkennen. Zoals het imposante Gotische stadhuis. Geniet van de vele terrasjes in de oude binnenstad of bezoek een van de tientallen gezellige café's en restaurantjes.

aachen city content
Bekijk meer Bekijk minder
aachen city small9

Naar de buitenwijken rijen

Door een auto te huren in Aken bent u in staat ook de buitenwijken van de stad te bezoeken. Dat is nu precies het voordeel van een auto huren. En bij ons geniet u ook nog eens van onze goedkoper autoverhuur. Rijd eens naar de Elisenbrunnen aan de rand van de stad. Naast alle pracht en praal van de binnenstad is dit kuuroord eigenlijk het symbool van de stad. Een letterlijke bezienswaardigheid die u met een auto huren in Aken kunt bezoeken is de draaitoren Belvedere op de Lousberg. Op de voormalige watertoren is een draaitoren geplaatst, waar u kunt genieten van een prachtig uitgezicht op de stad Aken en haar omgeving heeft. Hierdoor bent u niet gebonden aan de binnenstad en bent u niet verplicht ingewikkeld met het openbaar vervoer te reizen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties