Achim

Auto huren in Achim, Duitsland  

In Duitsland een auto huren in Achim is altijd handig en eenvoudig. En SIXT huurauto’s zijn in Achim volop aanwezig. Je vindt ze bijvoorbeeld in het centrum aan de Obernstrasse, vlakbij het Rathauspark. De SIXT autoverhuur in Achim bevindt zich vlakbij de kenmerkende rivier de Weser. Je kunt de huurauto’s voor zowel zakelijk als vrije tijd benutten. Dat is prettig voor degene die alleen reist of met het hele gezin. De auto’s zijn altijd scherp geprijsd en je kunt kiezen uit sedans, een mooie SUV of een handige stationwagen. De keuze bij SIXT in Achim is altijd ruim en maakt jouw reis direct comfortabel.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Achim  

SIXT in Achim heeft altijd meerdere categorieën om huurauto’s te verkrijgen, maar ook meerdere huurperiodes. Kies bijvoorbeeld een leuke stationwagen voor het weekend of een ruime SUV voor een hele week. Alles kan, maar hangt natuurlijk van jouw keuze voor de periode af: een enkele dag of misschien veel langer. Als extra’s heb je de keuze uit een automaat, navigatie of veel verschillende kinderstoelen. Halen en brengen gaat helemaal eenvoudig in Achim en wil je een upgrade regelen dan kan dat. Stel zelf je SIXT huurauto samen en boek direct.

 

SIXT diensten in Achim  

Handige tips bij een bezoek aan Achim

Zonder creditcard auto huren in Achim:

Als de voorwaarden kloppen en met voldoende geld op de rekening kan iedereen een auto huren bij SIXT.

Onder 25 jaar een auto huren in Achim:

De bestuurder kan vanaf een leeftijd van 18 jaar een auto huren. Hij/zij moet wel minimaal 1 jaar een rijbewijs hebben.

Een huurauto in Achim is flexibel:

Huurauto’s kan je achteraf betalen of zelfs kosteloos annuleren als het later anders loopt.

Wat te doen in Achim? 

Achim is een aangename stad aan de rivier de Weser in het midden van Duitsland en ligt vlakbij Bremen. Er valt veel te zien, zoals de beroemde Erbhof Tedinghausen en andere spectaculaire architectuur. Maar Achim heeft ook een verrassend leuk uitgaansleven met vele restaurants. Je kunt met jouw huurauto de leukste plaatsen langs de Weser ontdekken. Achim is jouw uitstapje helemaal waard.

Tips voor Achim in de winter

Rondom Achim zijn er in de winter behoorlijk wat mogelijkheden om te skieën. De Tegernsee is dan zeer aan te beleven, niet alleen voor wintersport, maar ook voor adembenemende uitzichten tijdens mooie wandelingen. Achim Thomae en de omgeving bieden vooral in de winter geweldige uitstapjes. Je komt nu al dagen tekort om het allemaal te ontdekken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties