grenaa city content
Grenaa

Auto huren Grenaa – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij de autoverhuur van SIXT in Grenaa is een auto huren zo geregeld. U vindt ons in Grenaa bij de Stena Line Ferry Terminal. Onze balie is bij de Meet & Greet. Kijk op de website voor de openingstijden van de balie. Auto's afhalen of inleveren kan altijd bij de autoverhuur in Grenaa. Onder altijd verstaan we 24/7, dus ook op zon- en feestdagen. Heeft u geen zin of tijd om te wachten, boek dan een auto via een applicatie op uw mobiele telefoon, deze website, uw reisbureau of bel ons. Ontdek dat het huren van een auto niet alleen zo geregeld is, maar ook nog voordelig is. Maak daarom een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. SIXT staat voor snelheid en goedkope autoverhuur!

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Grenaa: een betrouwbare keus

Wie voor autoverhuur in Grenaa kiest, kiest voor betrouwbaarheid. U kiest een auto, wij zorgen dat de auto op het juiste moment voor uw klaar staat. Onze auto's, cabrio's en stationwagens zijn net als de rest van ons wagenpark nooit ouder dan zes maanden. Een verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid zit bij de prijs inbegrepen. Als extra kunt u een all-risk verzekering afsluiten waarvan het risico eventueel te beperken is. Betrouwbaarheid ziet u ook terug in onze uitstekende service en de overige extra's. U kunt ons 24/7 bereiken op de Nederlandse hotline of +31(0)23-5698656. Winterbanden, een dieselmotor, een kinderzitje, een navigatiesysteem en andere extra's kunnen eenvoudig worden bijgeboekt. Vindt u de rit te lang om zelf te rijden, geef dan tegen een geringe vergoeding uw reisgenoot op als extra bestuurder. Wij snappen dat u ook voor wat betreft de extra's op safe wilt spelen, daarom zijn ook onze extra's niet alleen een betrouwbare, maar ook een voordelige keus.

grenaa city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Een auto huren en Jutland ontdekken

Heeft u altijd al de ongerepte natuur van Jutland willen ontdekken? Trek er dan met een huurauto op uit en breng zon, zee, zandstranden, rotsen en vergezichten binnen handbereik. Ervaar de vrijheid van een auto huren in Grenaa en bepaal zelf hoe uw dag eruit ziet! Of misschien wilt u juist helemaal niets plannen en de dag laten komen zoals hij komt. Aan het einde van zo'n spontane dag horen we graag wat er op u afgekomen is: een gezellige picknick, een lange strandwandeling, een bezoek aan Nationaal Park Mols Bjerge, .... . Als u tenminste op tijd terug bent. Wij weten dat dat niet vanzelfsprekend is met een veerpont, een auto en het schitterende Deense eiland Anholt binnen handbereik!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties