Larnaca Luchthaven

Larnaca Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrival Hall, Larnaca

GDS-Code: LCA

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 21:00

Vakanties:

08:00 - 21:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Larnaca Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Larnaca Airport zo speciaal?

Perfecte locatie:

Je vind ons direct tegenover de aankomsthal van de luchthaven.

Ruime openingstijden:

Bij ons ben je 24 uur per dag welkom om een auto te huren.

Klantenservice:

Onze medewerkers helpen jou bij het zoeken van huurauto.

Betaalbare luxe:

Een ruim aanbod van luxe auto’s voor een scherpe prijs.

Huur een auto op de luchthaven Larnaca

Bij SIXT ben je voor het huren van een auto aan het juiste adres. Wij hebben een locatie op de luchthaven Larnaca in Cyprus waar je eenvoudig een auto kunt huren. Hier helpen wij jou vakkundig en snel op weg. Kies een auto uit ons ruime aanbod van sedans, SUV’s en luxe modellen. Met onze auto’s ga je altijd veilig op reis, ze zijn namelijk zo goed als nieuw. Boek ook nog een extra dekking bij met bescherming tegen ongevallen, schade en diefstal. Je kunt ook andere handige extra’s bijboeken, zoals een navigatiesysteem, kinderstoelen of een extra bestuurder.

 

Huur een auto op de luchthaven Larnaca

SIXT’s vestiging in de luchthaven Larnaca

Bij onze locatie Larnaca luchthaven kun je altijd een auto huren. Je bent 24 uur per dag welkom voor autoverhuur. Je vindt onze locatie direct tegenover de aankomsthal. Makkelijk als je net bent aangekomen met het vliegtuig. De locatie Larnaca luchthaven (LCA) autoverhuur is eenvoudig te herkennen aan de oranje balie. Wil je snel onderweg zijn? Huur je auto dan online. Bij aankomst kun je direct de sleutel ophalen, zodat je snel van Cyprus kunt genieten. Je kunt de auto 24 uur per dag weer terugbrengen.

Ontdek Larnaca, Cyprus met je huurauto

Onze locatie bevindt zich op slechts 5 kilometer afstand van Larnaca. Larnaca heeft een mooie oude stad. Bezoek hierin zeker het kasteel en de St. Lazarus kerk. Ook vind je er een zoutwatermeer, waar van november tot maart veel flamingo’s te vinden zijn. Of geniet van de zon op het prachtige strand en de afkoeling van de zee. Larnaca ligt centraal op het eiland en ligt tussen de steden Nicosia, Limasol, Famagusta en Aiya Napa. Deze steden liggen op ongeveer drie kwartier rijden van Larnaca en zijn zeker een bezoek waard als onderdeel van een mooie roadtrip over het eiland Cyprus.