larnaca city content
Larnaca

Auto huren Larnaca – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u van plan om binnenkort naar het mooie Larnaca te reizen? Deze kustplaats is gelegen op het eiland Cyprus en heeft voor elke reiziger iets te bieden. Een huurauto stelt u in de gelegenheid om elke gewenste plaats in en rond de stad te bezoeken. Autoverhuur SIXT is een betrouwbare partner op dit gebied.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in Larnaca

Bent u van plan om binnenkort naar Cyprus te reizen en zoekt u nog naar een voordelige autoverhuur in Larnaca? Sixt autoverhuur is niet alleen goedkoop, maar ook heel betrouwbaar. De auto's zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud en uiteraard prima onderhouden. Reserveren kan via de website, maar ook telefonisch of natuurlijk via de app. Bij de reservering kiest u de categorie die het meest past bij uw rijstijl. Een specifieke auto kan niet gegarandeerd worden door Sixt, maar u krijgt altijd een auto tot uw beschikking die hoort bij de gekozen categorie. Is de auto standaard uitgevoerd met navigatie? Dan hoeft u hier uiteraard niet extra voor te betalen.

larnaca city content
Bekijk meer Bekijk minder
couple sunset landscape

Auto huren in Larnaca: eindeloos genieten

De badplaats Larnaca is de derde stad van de de Republiek Cyprus. Veel bezoekers zullen het eiland via het plaatselijke vliegveld aandoen. Hoewel Larnaca ook veel toeristen trekt is het niet speciaal daar voor gebouwd. In tegendeel, de stad heeft een historie van meer dan 3.000 jaar. Iedere bezoeker moet natuurlijk de promenade van de stad zien, die als de mooiste van het eiland wordt beschouwd. En natuurlijk is er voor de liefhebber van strand, zee en zon een donkergeel zandstrand in Lanarca te vinden met goede parkeergelegenheid. Elders op het eiland is het minder eenvoudig een parkeerplaats bij het strand te vinden.

couple smiling outdoors

De omgeving van Larnaca

Met een huurauto in Larnaca kunt u natuurlijk ook ervoor kiezen om een ander deel van het eiland te gaan bewonderen. Een auto huren betekent namelijk dat u over een eigen vervoersmiddel beschikt, waardoor u op plaatsen kunt komen die met het openbaar vervoer niet te bereiken zijn. Cyprus bestaat voor het grootste deel uit lage heuvels die vooral in de lente een prachtige aanblik bieden als ze tijdelijk overdekt zijn met bloeiende planten, maar de wegen op het eiland zijn goed. Vanaf Lanarca is het minder dan een uur rijden naar Limassol. Deze havenstad verbindt het moderne deel van het eiland met het oude deel door middel van een gloednieuwe zakenwijk en diverse opgravingen.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties