Golden Sands/International h-l

Golden Sands/International h-l AUTOVERHUUR

adres

Golden Sands, 9007 Varna

GDS-Code: VAR

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

09:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Golden Sands/International h-l

Wat maakt de Golden SandsInternational H-L zo speciaal?

24u terugbrengen:

Je kunt je moderne auto op elk moment van de dag inleveren.

Gemakkelijk bereikbaar:

We liggen net naast de belangrijkste snelwegen van Varna.

De gloednieuwste voertuigen:

Onze huurauto’s zijn ongeveer drie maanden oud.

Zeer uitgebreid portfolio:

Wij hebben voor elke vakantie het beste huurvoertuig.

Golden Sands auto huren

Het History of Varna Museum of Stone Forest in Varna gemakkelijk bereiken? Gebruik dan de Golden SandsInternational H-L auto huren optie van SIXT. Wij hebben moderne auto’s uit categorieën zoals luxe & sportmodellen, economy, compact, sedan, bestelbus, cabrio, personenbus en SUV. Als je er nog kinderstoelen, extra bestuurder of GPS-systeem aan toevoegt, dan maak je je voertuig compleet. Zo geraken je en je geliefde nooit de weg kwijt in de smalle straten die jullie doorkruisen in een compact en kun je met de kinderstoelen je familie meenemen in een personenauto naar het Amusement Park Varna.

Golden Sands auto huren

SIXT vestiging op Golden Sands

Doe je een beroep op de autoverhuur Golden SandsInternational H-L? Dan heb je geluk, want bij ons kun je je voertuig snel komen afhalen en vlugger aan je vakantie beginnen. Dit is omdat de SIXT vestiging naast de E87 en weg 9, de snelwegen die alle uithoeken van Varna met elkaar verbinden, ligt. Of je nu dus toekomt op de Varna luchthaven of met de bus naar de stad afgezakt bent, je geraakt altijd eenvoudig bij ons. Je auto terugbrengen na je onvergetelijke vakantie? Dat is al even gemakkelijk aangezien je die op onze parking moet parkeren en je sleutels overhandigen aan een SIXT medewerker.

Ontdek Varna met je huurauto

Een auto gehuurd met de autoverhuur Golden SandsInternational H-L? Rij dan naar de prachtige kust van Varna waar je pittoreske restaurants en bars vindt. Op familievakantie? Dan moet je zeker doorrijden naar het Butterfly House Varna, Dolphinarium of Amusement Park Varna. Op reis met geschiedenisliefhebbers? Maak dan een rit naar het Historical Park, Retro Museum of Varna Archaeological Museum.