Autoverhuur
Zaventem
Inklappen
BelgiŽ // Zaventem
Gegevens wijzigen

Auto huren Zaventem – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Brussel Luchthaven
  Arrival Hall
  1930 Zaventem

  Ma. - Zo.06:30 - 24:00
  Feestdag06:30 - 24:00
  Op deze locatie huren

 • Brussel (Woluwe)
  Leuvensesteenweg 36
  1932 Zaventem

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za.08:00 - 13:00
  Op deze locatie huren

 • Brussel Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Arrival Hall
  1930 Zaventem

  Ma. - Zo.06:30 - 24:00
  Feestdag06:30 - 24:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

 • Brussel (Woluwe)

  Sixt Autoverhuur
  Leuvensesteenweg 36
  1932 Zaventem

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za.08:00 - 13:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Een auto huren in Zaventem

Een auto huren bij de autoverhuur van Sixt in Zaventem is een fluitje van een cent. U vindt onze verhuurlocaties in de aankomsthal van Brussel Airport (BRU) en aan de Bevrijdingslaan 19 te 1932 Zaventem. Beide verhuurlocaties zijn een ideaal uitgangspunt voor elk bekend en minder bekend reisdoel. Het afhalen en inleveren van auto's kan op het moment dat u dat wilt, dus ook op zon- en feestdagen en buiten kantooruren. Kijk voor de openingstijden van de balies op deze website. Wilt u liever niet in de rij staan, boek dan een auto via uw mobiele telefoon, deze website of op een reisbureau. Boeken kan uiteraard ook telefonisch. Ervaar dat een auto boeken niet alleen een fluitje van een cent is, maar ook nog voordelig is. Sixt staat voor goedkope autoverhuur en uitstekende service!

Betrouwbaar vakwerk bij autoverhuur in Zaventem

Bij een auto huren komt meer kijken, dan zorgen dat een huurauto op het juiste moment op de goede plaats afgeleverd wordt. Autoverhuur is betrouwbaar vakwerk en dat realiseren we maar al te goed bij de autoverhuur in Zaventem. Of het nu om een sportauto, cabrio of stationwagen gaat, onze auto's zijn nooit ouder dan zes maanden. Vindt u de standaard WA-verzekering onvoldoende, dan kunt u de verzekering uitbreiden tot een all-risk verzekering. We zijn 24/7 bereikbaar op de Nederlandse hotline of op +31(0)23-5698656. Dat noemen wij service! Rijdt u liever niet alleen zelf, geef dan tegen een geringe meerprijs een extra bestuurder door. Een navigatiesysteem of een kinderzitje is eenvoudig bij te boeken. Ontdek dat betrouwbaar vakwerk ook voordelig is en maak een prijsvergelijking voor goedkope prijzen van huurauto's.

Een auto huren in Zaventem en Brussel verkennen

Wie in het hartje van Brussel is, kan niet om de Grote Markt heen. Ontdek de historische panden, knusse terrasjes en leuke winkels. Geniet van de architectuur en de sfeer van de oudste winkelgalerijen van Europa: de Sint-Hubertus-galerijen. Een pintje, Brusselse wafel of een plak chocolade zorgen er voor een welkom intermezzo. Neem de tijd om heerlijk uit eten te gaan en ervaar dat de Belgische keuken echt een naam hoog te houden heeft. En bent u na zo'n dag in de stad helemaal toe aan een dag uitwaaien en lekker niets doen? Ook daar hebben we een oplossing voor. Door een auto te huren in Zaventem wordt ook het bereiken van de Belgische kust een fluitje van een cent.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice