Bahrain Luchthaven

Bahrain Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Building 200 Road 2403 Blk 224, 75104 Muharraq

GDS-Code: BAH

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bahrain Luchthaven

Wat maakt autoverhuur in Bahrein zo speciaal?

Zeer flexibele locatie:

Ontdek Manama en heel Bahrein vanaf het vliegveld.

Later afrekenen:

Wijzig je boeking gratis bij ons en betaal achteraf.

Communicatie in het Engels:

Onze medewerkers helpen je in het Engels.

 

Luxe auto’s voor lage prijzen:

Zeer voordelig een A-merk auto huren.

Bahrein luchthaven autoverhuur

Op de luchthaven van Bahrein in de aankomsthal vind je de SIXT autoverhuur. Wie hier een auto huurt merkt meteen dat een auto echt nodig is. Gelukkig kun je kiezen uit fantastische auto’s, want het aanbod van huurauto’s is aanzienlijk. Kies bijvoorbeeld voor een kleine gezinssedan of een handige SUV. Daarnaast kun je profiteren van vele extra’s, zoals diverse kinderstoelen, uiteraard airco of een extra chauffeur. Allemaal zeer klantgericht en voor jouw comfort, maar vergeet vooral niet de opties van de SIXT app te checken. Die gelden voor zowel een zakelijke reis als een vakantie.

Bahrein luchthaven autoverhuur

SIXT locatie op de luchthaven van Bahrein

In de aankomsthal op de luchthaven van Bahrein is de SIXT autoverhuur zo gevonden. Daar staat je auto al klaar, zeker als je vooraf alles hebt afgesproken. Het SIXT team staat daar klaar om je op weg te helpen. En die weg is de Kahlifa Al Kahbeer, die je leidt naar Manama en de rest van Bahrein. Wanneer je terugkomt op de airport van Bahrein (BAH) kun daar bij de SIXT locatie de huurauto achterlaten, inclusief de sleutel. In je nieuwe topmerk huurauto van SIXT op de luchthaven van Bahrein gaat alles vanzelf, dus een fijn verblijf gewenst.

Ontdek heel Bahrein met je eigen huurauto

Vanaf de luchthaven van Bahrein ben je snel in de stad Manama en daarna de rest van het eiland. Bahrein is een typische combinatie van moderne hoogbouw en indrukwekkende Arabische architectuur. De Al-Fatih moskee is daar een mooi voorbeeld van. Ook de Bab el-Bahrein souk is zeer kleurrijk en heerlijk om te bezoeken. Verder zijn er via dagtochten, de Essence of Manama city tour, veel mooie middeleeuwse forten te bezoeken, zoals het Arad fort. Al deze highlights zijn heel gemakkelijk in je handige SIXT huurauto te vinden. Voel de oosterse nachten in een magisch Bahrein.