Autoverhuur
Melbourne
Inklappen
AustraliŽ // Melbourne
Gegevens wijzigen

Auto huren Melbourne – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Melbourne Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  2 Tarmac Drive
  3043 Tullamarine

  Ma. - Zo.07:00 - 22:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens

 • Melbourne

  Sixt Autoverhuur
  254 La Trobe Street
  3000 Melbourne

  Ma. - Zo.08:00 - 17:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens

Goedkoop bij Sixt een betrouwbare auto huren in Melbourne

Ook Down Under kunt u zeer goed terecht bij onze eersteklas autoverhuur in Melbourne. Wij hebben hier speciaal voor u een gevarieerd aanbod van uitmuntende auto's klaar staan waaruit u een goede keuze kunt maken voor de huurauto die past bij uw verwachtingen en uw budget. Bij de autoverhuur op ťťn van de twee locaties in Melbourne kunt u van 06:00 tot 23:00 uur persoonlijk terecht. Ook is het mogelijk om via de website of telefonisch een goede auto te huren voor korte of langere tijd. Wij zorgen altijd dat u veilig, comfortabel en tevreden over de uiterlijke staat van de auto op weg kunt gaan.

Bij de autoverhuur in Melbourne bent u altijd het beste af

Naar welke auto uw voorkeur ook uitgaat, een auto huren in Melbourne werkt zeer eenvoudig. Een auto huren is voor u wellicht geen gesneden koek, maar voor ons is het ons dagelijks werk en wij zijn er goed in! Onze goedkope autoverhuur hoort tot de beste ter wereld en wij kunnen u als u dat wilt een prijsvergelijking voor goedkope prijzen tonen waaruit blijkt dat u voor wat betreft de kosten bij ons helemaal goed zit! En wacht maar tot u ons wagenpark ziet! Wij hebben blinkend nieuwe kleine en grote auto's voor u klaar staan in het lage en het hoge segment.

Een auto huren in Melbourne gaat bijna vanzelf

Voor handig parkeren in de stad, een aangename vakantie met het gezin en zeer luxe wagens voor al uw zakelijke bezoeken in Melbourne en andere locaties in AustraliŽ, kunt u zeer snel en zonder al teveel overbodige poespas een doeltreffende auto bespreken. Het huren van een auto bij de autoverhuur in Melbourne gaat bijna vanzelf en u krijgt bij vertrek onze zeer volledige heldere huurovereenkomst mee, samen met de benodigde papieren voor de auto zelf. Wij sturen u de weg op met een uitstekende WA verzekering die u zelf kunt uitbreiden met een bij ons af te sluiten all-risk verzekering. Wij wensen u veel comfortabele en veilige kilometers in AustraliŽ!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice