airport generic 4
Melbourne Luchthaven

Melbourne Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminal Building Tullamarine, 3043 Tullamarine

GDS-Code: MEL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 21:00

ZA:

08:00 - 17:00

ZO:

10:30 - 20:00

Vakanties:

10:30 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Melbourne Luchthaven

Auto huren Melbourne Luchthaven, een warm welkom

Eenmaal aangekomen in Melbourne rolt u met een huurauto van Sixt van de ene belevenis in de andere. Met meer dan 4000 vestigingen verspreidt over diverse landen, hebben we ons aanbod speciaal afgestemd op uw wensen. Wanneer u van te voren een afspraak maakt, kunt u de auto ophalen en terugbrengen wanneer het u uitkomt, dus ook buiten onze ruime openingstijden. U kunt rekenen op een warm welkom aan ons loket in de luchthaven van Melbourne. Deze is te vinden op de Ground Floor in Terminal 1.

airport generic 4
Bekijk meer Bekijk minder
city melbourne small1

Autoverhuur Melbourne Luchthaven, simpel en snel

Waar uw vlucht eindigt, begint onze service! U regelt van te voren of ter plekke een huurauto naar keuze. Dit kan via onze website, callcenter of onze speciaal ontworpen app. Eenmaal aangekomen in Australië, staat uw auto dan al voor u klaar en kunt u zich verder op de reis richten. U maakt de boeking en wij regelen de rest. Zo kunt u direct op pad en genieten van een trip over Great Ocean Road naar de Twelve Apostles, of bezoek de bruisende surfstranden van Victoria. Met de auto bereikt u deze plekken snel en u bepaalt zelf hoe lang u op elke locatie blijft. Op die manier haalt u het maximale uit uw bezoek aan Melbourne!

city melbourne small4

Auto huren Melbourne Luchthaven doet u bij Sixt

Ervaar de vrijheid van het reizen en bepaal zelf uw route door Australië met een huurauto van Sixt. Of u nu op zakenreis gaat of op vakantie bent, wanneer u na een lange vlucht aankomt in Melbourne, is het fijn als u direct in de auto kunt stappen en kunt wegrijden. Autoverhuur Melbourne Luchthaven maakt dat mogelijk. Dankzij de voordelige tarieven en duidelijke contracten, weet u direct waar u aan toe bent en dat is wel zo prettig!

Beschikbare autogroepen op Melbourne Luchthaven

* De prijzen zijn berekend op 06.12.2021 voor een 7-daagse-prepaid huur op Melbourne Luchthaven vanaf 06.01.2022. Onze prijzen fluctueren dagelijks en deze aanbieding is niet gegarandeerd.