Adelaide Luchthaven

Adelaide Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminal, Adelaide Airport, 5950 Adelaide


Telefoon: +61-882343029

GDS-Code: ADL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

06:00 - 23:00

Vakanties:

06:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Adelaide Luchthaven

Wat maakt Adelaide luchthaven zo speciaal?

Goede service:

onze vriendelijke medewerkers staan 247 voor je klaar.

Blijf flexibel:

veranderen je plannen? Betaal later en wijzig je boeking gratis.

Nieuwe auto’s:

ervaar het comfort van een voertuig dat nog als nieuw is.

Economy prijzen:

bij SIXT huur je een luxe auto tegen een aangenaam lage prijs.

Auto huren Adelaide luchthaven

Van internationale festivals tot interessante musea en van groene parken middenin de stad tot een indrukwekkende omgeving die uitnodigt om ontdekt te worden. Huur je auto bij autoverhuur Adelaide luchthaven en ga direct na aankomst op avontuur! Boek je sedan of SUV en ervaar het comfort van SIXT. Ga je met het hele gezin op reis? Dan huur je bij ons een busje. Maak de reis nog aangenamer met onze extra’s, zoals een extra bestuurder of navigatiesysteem. Als je met de kleintjes op avontuur gaat, dan vind je bij ons ook kinderzitjes voor een onbezorgde rit voor het hele gezin.

 

Auto huren Adelaide luchthaven

SIXT’s locatie Adelaide luchthaven

Je vindt het kantoor van SIXT autoverhuur Adelaide luchthaven (ADL) direct in de aankomsthal van het vliegveld. Een tweede kantoortje vind je op de parkeerplaats op de begane grond direct naast het Atura hotel. Bij het terugbrengen van je auto parkeer je het voertuig op een SIXT parkeerplaats en lever je je sleutel in bij het kantoor op de parkeerplaats. Buiten openingstijden deponeer je je sleutels in de sleutelbox in de hoek van de parkeerplaats. Met onze 247 inleverservice kies jij zelf tot wanneer jij van je auto gebruikmaakt!

Ontdek Adelaide met je huurauto

Pak de auto en rijd naar Cleland Conservation Park voor een hike door prachtige natuur en naar waterval Gully. Een oase van rust vind je niet alleen buiten de stad, maar ook in het centrum. Daar liggen de botanische tuinen met vreemde en exotische planten en mooi aangelegde vijvers waarlangs je perfect kunt picknicken. Ruil de auto een dagje in voor een heel ander voertuig, namelijk; het vliegtuig! En wel een jaren ‘60 gevechtsvliegtuig die je vindt bij Adelaide Warbirds. Ben je meer een treinliefhebber? Maak dan een uitstapje naar het grootste treinmuseum van het land.