adelaide city content
Adelaide

Auto huren Adelaide – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met een eersteklas auto van de autoverhuur van Sixt in Adelaide, reist u op ontspannen en comfortabele wijze veilig door deze geweldige Australische stad. Adelaide wordt vanwege de vele kerken in ook wel de 'City of Churches' genoemd. Door een auto te huren in Adelaide kunt u veel van deze mooie gebouwen eenvoudig bezoeken. Tegenwoordig is Australië ook een populair wijnland en rondom de stad zijn er veel prachtige wijngebieden te vinden in een adembenemende omgeving met mooie vergezichten. Als kustplaats kent Adelaide een aantal stranden die garant staan voor een of meerdere dagen vol zon, zee en strandplezier in een uitstekend klimaat. Het wegennet in Adelaide is bijzonder goed opgezet en onderhouden, en maakt alle locaties in de stad goed bereikbaar met een opvallend korte reistijd.

ALLE SIXT LOCATIES

De autoverhuur en Adelaide voor optimaal tijdelijk vervoer!

Bij de goedkope autoverhuur van Sixt kunt u in Adelaide een perfecte auto huren voor een door u zelf te bepalen aantal dagen of weken. Wij zijn een autoverhuurbedrijf met meer dan 80 jaar ervaring, en wij zijn wereldwijd vertegenwoordigd met ruim 4.000 vestigingen. Een auto huren via onze autoverhuur betekend dat u altijd rondrijd in een auto die maximaal een half jaar oud is. Zo weet u zeker dat u beschikt over een betrouwbaar vervoermiddel dat voorzien is van alle moderne luxe. U kunt bij onze autoverhuur en Adelaide een auto huren via de website, telefonisch, met onze praktische mobiele app, of natuurlijk direct bij onze vestiging die u vindt op de luchthaven van Adelaide, Arrivals hall, 5950 Adelaide. Hier zijn wij 7 dagen per week geopend van 06:30 - 22:00. In ons assortiment vindt u altijd een huurauto die voldoet aan al uw persoonlijke wenen en eisen ten aanzien van optimaal tijdelijk vervoer voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

adelaide city content
Bekijk meer Bekijk minder
adelaide city small2

Voor ieder reisdoel een geschikte auto huren in Adelaide!

Of u nu voor een welverdiende vakantie of voor zakelijke doeleinden Adelaide bezoekt; in het gevarieerde aanbod van onze goedkope autoverhuur is er altijd een goede personenauto of stationwagen te vinden die past bij de aard van uw reis. Handige kleinere stadsauto's, gezinsauto's of extra luxe business modellen; u komt het allemaal tegen in ons assortiment. Dankzij onze klantvriendelijke benadering en goede service bent u snel onderweg. Desgewenst kunt u nuttige extra's mee huren zoals een modern navigatiesysteem of een goedgekeurd kinderzitje. Op onze overzichtelijke website kunt u alvast alles lezen over onze aantrekkelijke voorwaarden en de diverse types auto's die wij verhuren!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties