airport generic 12
Tirana Luchthaven

Tirana Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Rinas airport 1, 11111 Rinas

GDS-Code: TIA

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 23:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Tirana Luchthaven

Een auto huren op Tirana Luchthaven bij Sixt

Wilt u goedkoop een auto huren bij Tirana Luchthaven ? Kiest u dan vooral voor Sixt. Welke categorie u ook wilt, moderne auto's, SUV's of stationwagens, wij hebben ze beschikbaar voor u. Extra opties zoals radio of winterbanden kunt u zowel op Tirana Luchthaven regelen of gewoon thuis vanuit uw luie stoel. Onze website is gebruiksvriendelijk. U kiest de data uit en kunt zelfs beslissen om uw huurauto op een andere locatie in te leveren. Die service bieden wij u. Werkt u liever mobiel? Speciaal voor u hebben wij een app laten maken, voor elk type mobiel apparaat.

airport generic 12
Bekijk meer Bekijk minder
car country

De voordelen van Sixt autoverhuur

Sixt autoverhuur levert u een auto van minder dan een half jaar oud. U kiest voor een bepaalde categorie en wij zorgen ervoor dat op Tirana luchthaven een geschikte auto voor u beschikbaar is. Voor velen is Albanië niet echt een standaard bestemming. Tirana en het gebied eromheen zal u verrassen. Een auto huren bij Tirana luchthaven geeft u de mogelijkheid om van uw verblijf in deze streek een onvergetelijke te maken.

service city country

Tirana en omgeving verkennen met een huurauto

Gaat u in Tirana vooral naar het Nationaal Historisch museum en naar het Archeologisch museum, waar u de voorwerpen van duizenden jaren beschaving zult terugzien. Het Skanderbergplein, nog gebouwd in Sovjet-stijl, is een bezoek meer dan waard, evenals de Enver Hoxha piramide. Door autoverhuur van Sixt kunt u nu ook de binnenlanden van Albanië bezoeken. Bijzonder mooi is het nationaal natuurpark Dajti. Zit het weer u mee, overweeg dan een rustig dagje aan het strand van Spille Beach, waar u kunt genieten van een wit strand en de schaduw van pijnbomen. Een auto huren zorgt ervoor dat u meer profijt heeft van uw verblijf in Albanië.