Prijs weergeven

Busje met verhuisdozen huren bij Sixt

U heeft altijd al verhuispakketten kunnen kopen bij Sixt als u uw bestelbusje op kwam halen, maar nu is het ook mogelijk om deze gelijk erbij te boeken als u er voor kiest om hier op de website een busje te huren. Nu hoeft u hier dus niet extra meer om te vragen als u de bus op komt halen. Ideaal toch?

verhuisdozen huren

Verhuisdozen of verhuisdeken huren met Sixt

De periode dat u bezig bent met verhuizen kan een hele stressvolle periode zijn. Het is dan wel zo fijn als u een busje huurt, u bij hetzelfde bedrijf ook de verhuisdozen kan kopen en alle andere verhuisbenodigheden. Wij weten dat dit goed uit komt, en zorgen er dan ook graag voor dat het mogelijk is om u hiermee te helpen.

Wilt u graag voor deze extra huuroptie kiezen, selecteert u dan de verhuiswagen die u wilt huren, daarna kunt u voor alle overige extras kiezen.

 

Voor het verhuizen kunt u voor de volgende extras kiezen:

  • Steekwagen huren: Maak het uzelf gemakkelijk door de verhuisdozen niet te dragen, maar te rollen. U zet de dozen gewoon op de steekwagen, waardoor deze zeer gemakkelijk te vervoeren zijn. U bestuurt de steekwagen door middel van twee handvaten. 
  • Hondje (rolplateau) huren: Ook het huren van een rolplateau heeft zijn voordelen. Net als bij de steekwagen, kunt u gemakkelijk dozen vervoeren. In tegenstelling tot de steekwagen, heeft het hondje geen handvaten. Hierdoor kunt u meer dozen op elkaar stapelen, maar het kan iets lastiger zijn om te sturen met het rolplateau. 
  • Sjorband met of zonder ratel kopen : Om er zeker van te zijn dat al uw eigendommen op hun plek blijven tijdens de verhuizing, is het aan te raden om ze vast te zetten met een sjorband. Bij Sixt autoverhuur kunt u spanbanden met en zonder ratel kopen, zodat u altijd precies heeft wat u nodig heeft. 
  • Verhuisdeken kopen: Bij Sixt kunt u nu ook een verhuisdeken kopen. Opslagdekens zijn vooral bedoeld om uw meubels en andere goederen te beschermen. Het voordeel van verhuisdekens is dat ze zeer flexibel zijn en ook nog eens meerdere keren gebruikt kunnen worden. 
  • Pakket met vijf stuks verhuisdozen kopen: Gaat u verhuizen en heeft u dozen nodig, dan zit u bij onze autoverhuur goed, want u kunt bij ons een pakket met vijf verhuisdozen kopen. Als vijf verhuisdozen niet genoeg zijn, kunt u natuurlijk nog meerdere pakketten kopen. 
  • Pakket met vijf stuks verhuisdozen, 3 spanbanden en 3 verhuisdekens kopen: Wilt u een compleet pakket kopen bestaande uit vijf verhuisdozen, 3 spanbanden en 3 verhuisdekens, dan zit u met dit pakket goed. Voor een klein bedrag kunt u beschikking hebben over dit pakket, waardoor u geen extra kosten hoeft te maken als u er achter komt dat u nog iets vergeten bent.
Autoverhuur bij Sixt

Auto huren Nederland

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren