Audi Q7 huren
Nu bij SIXT
Audi Q7

Audi Q7 Huren

Wil je op stap met een robuuste auto die gezien mag worden, bij SIXT kun je de Audi Q7 huren. Eenmaal op pad ontdek je de voordelen van deze grote, comfortabele en vooral veelzijdige SUV van Audi. Een ideale auto om te huren om bijvoorbeeld mee op vakantie te gaan. In de Q7 past een groot gezin en kan veel bagage worden opgeborgen. Daarbij is deze SUV voor lange ritten een genot om in te rijden.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
Audi Q7
of vergelijkbaar
audi q7 5d silber 2015
7 Stoelen 4 Deurs Automatisch Diesel Airconditioning 2 Tassen

Boek een SUV of vergelijkbaar

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare premium full-size SUV's, zoals de Jeep Grand Cherokee, VW Tiguan en vergelijkbaar.

Opvallende verschijning: Audi Q7 huren

De eerste SUV verscheen al jaren geleden op de automarkt maar Audi heeft met de introductie van de Audi Q7 gewacht tot ze een SUV kon presteren die past bij de uitstraling en de betrouwbaarheid van het Duitse merk. De Audi Q7 rijdt sinds 2005 op de Nederlandse wegen en trekt nog steeds de aandacht. De auto is erg groot maar door de compacte vormgeving oogt de Q7 kleiner dan hij in werkelijkheid is. Een van de opvallendste elementen in het ontwerp is de grill aan de voorkant. De Audi Q7 is qua rijprestaties een opvallende verschijning op de weg.


De auto ligt stevig op de weg en rijdt heel soepel. Ondanks de grootte komt de Q7 goed mee in het verkeer. Binnenin is het luxe wat de klok slaat. Via een ingenieus systeem op het dashbord kun je eenvoudig functies als radio, navigatie en telefoon bedienen. De Audi Q7 huren en dan ontspannen op vakantie. Zonder moeite brengt de Audi Q7 jou en je gezelschap met veel bagage naar de plaats van bestemming.

Een Audi Q7 huren bij SIXT

SIXT heeft een uitgebreid wagenpark met auto's die maximaal een halfjaar oud zijn. Door heel Nederland zijn er vestigingen, van Amsterdam tot Maastricht en van Apeldoorn tot Rijswijk. De Audi Q7 huren of een van onze andere auto´s kan via internet, telefonisch of via een reisbureau. Wij zorgen ervoor dat de auto voor je klaar staat. Onze service behelst een totaal pakket: verzekeringen, eventueel navigatiesysteem en kinderstoelen. Veiligheid gaat voor alles, is ons devies

Technical Details

Motor

Cylinder 6
Capacity 2.967 ccm
Max speed 234 Km/h
Acceleration: 0 - 100 Km/h 6.3 s
Max. power 272 hp
Max. power at speed 3250-4250 1/min
Max. torque 600 Nm
At speed 1500-3000 1/min

Technical Details

Length 5.052 mm
Height 1.741 mm
Wheelbase 2.994 mm
Luggage capacity 890 l
Fuel capacity 75 l
Tare 2.070 kg