Volvo XC90 huren

Volvo XC90 huren

Rijd je graag in een SUV en wil je nu deze Volvo XC90 huren bij SIXT? Je bent bij ons van harte welkom. Wij maken autoverhuur voor jou zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk. Via onze website of mobiele app reserveer je je auto heel eenvoudig. Wil je extra opties als GPS of winterbanden, dan kun je dat meteen aangeven. Het kan gebeuren dat deze mooie Volvo niet beschikbaar is. Wij garanderen je altijd een SUV van vergelijkbaar niveau, uit dezelfde categorie en nooit een exemplaar ouder dan 6 maanden.

Volvo XC90 huren
of vergelijkbaar (XFAR)
volvo xc90 5d schwarz 2015
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 2 Tassen

Eigenschappen en voordelen van de Volvo XC90 UTL

De Volvo XC90 is een grote en luxueuze SUV, die al snel in zijn eerste generatie de North American Car of the Year Award won. Deze terreinwagen biedt plaats aan meerdere personen en heeft ook nog een kofferruimte van 704 liter. Afhankelijk van de brandstof wordt hij geleverd met een 2,0-liter 4-in-lijn-turbodieselmotor of -turbobenzinemotor, die afhankelijk van de uitvoering een vermogen tussen 225 en 320 pk levert. De topsnelheid ligt rond 230 km per uur en de CO2-uitstoot is laag te noemen voor een SUV van deze grootte en prestatievermogen. 

Een Volvo XC90 als huurauto bij SIXT

Deze mooie en vooral handige Volvo XC90 als auto huren voor een actieve vakantie met het hele gezin, dat is een goed idee. Hij beschikt immers over 5-7 zitplaatsen. Als je van plan bent om ook bergwegen en bospaden in te slaan, merk je dat deze SUV er totaal geen moeite mee heeft. Je combineert het comfort van een luxe gezinswagen met de prestaties van een echte terreinwagen die alle weersomstandigheden de baas is. Volvo heeft ook op het gebied van veiligheid een terechte reputatie. De Volvo XC90 staat op dit moment bekend als de veiligste SUV. Ook dat zal je comfort geven.