Prijs weergeven

Home >>  >>  

Volvo XC60 huren

Bij Sixt autoverhuur ben je aan het juiste adres om voordelig een Volvo XC60 te huren. Je vindt onze verhuurlocaties op alle grote luchthavens en in de meeste stadscentra. Wij beschikken over een ruim aanbod aan auto's zodat je de mogelijkheid hebt om overal je favoriete auto te huren. Op elke locatie kun je een Volvo XC60 huren of, indien niet beschikbaar, een gelijkwaardige huurauto. Huur uw Volvo XC60 tegen een aantrekkelijk tarief voor een vakantie, zakelijke reis of elke andere gelegenheid.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Volvo XC60 huurauto

Een Volvo XC60 huren bij Sixt

De Volvo XC60 is een robuuste SUV van Scandinavische kwaliteit. Met deze krachtige auto trotseer je zonder problemen alle weertypen en alle soorten terreinen. De Volvo XC60 staat garant voor een comfortabele rijervaring met behulp van Zweedse kwaliteit en de modernste technologieën. Zo is de Volvo XC60 uitgerust met City Safety, Pedestrian en Cyclist Detection en het Blind Spot Information System. Deze systemen zorgen ervoor dat de auto automatisch remt als je een voorganger, fietser of voetganger te laat opmerkt. Daarnaast is het interieur van de Volvo XC60 ontworpen voor zoveel mogelijk zitcomfort voor zowel de bestuurder als de passagiers. De Volvo XC60 is namelijk ook uitgerust met de luxe lederen stoelen die je van Volvo gewend bent!

Een Volvo XC60 huren bij Sixt

Je huurt voordelig een Volvo XC60 of een gelijkwaardige huurauto bij elke locatie van Sixt wereldwijd. Bij onze autoverhuur ben je altijd zeker van een kwalitatief hoogwaardige auto en uitstekende service. Middels onze mobiele app, via onze website of telefonisch maak je eenvoudig een reservering voor deVolvo XC60. Bij al onze locaties kun je altijd voordelig je favoriete model auto huren voor uw vakanties of zakelijke reizen.

Andere Volvo modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren