Prijs weergeven

Home >>  >>  

Volvo V70 huren

Een Volvo V70 huren kan wereldwijd en in een handomdraai geregeld bij Sixt. De V70 is een elegante auto met een strak ontwerp, brede grille en een dubbele uitlaat. Deze huurauto biedt bovendien veel extra's zoals een 'park assist camera', die assisteert bij het inparkeren en 'city safety', die remt als je voorganger onverwachts remt. Verder heeft de Volvo V70 vier airbags, een anti-whiplash systeem, cruise control en een 'inflatable curtain' die bescherming biedt bij een botsing vanaf de zijkant. Deze auto huren voor een vakantie, stedentrip of voor een langere periode kan bij Sixt. Je vindt bij ons altijd een betaalbare huurauto.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Volvo V70 huurauto
Momenteel niet beschikbaar

De Volvo V70 is zeer compleet

Een Volvo V70 huren betekent stijlvol rondrijden in een flexibele en zuinige auto. De Volvo V70 heeft lekker brede, vorstelijke stoelen, die in zithoogte aan te passen zijn. Omdat ook het stuur uitgebreid te verstellen is kan het niet anders dan dat u meer dan comfortabel zit. Daarnaast is de Volvo V70 ook een echte gezinsauto door de twee achterstoelen met een geïntegreerde stoelverhoger. Tussen de stoelen zit een minitafeltje, dat altijd van pas komt bij kleine passagiers. Het bagagecompartiment is royaal en heeft verschillende voorzieningen voor kleine spullen. Zowel privé als zakelijk is de Volvo V70 een auto waarin je gezien mag worden.

Een Volvo V70 huren bij Sixt

Bij onze autoverhuur vind je uitsluitend een Volvo V70 die niet ouder is dan zes maanden. Daardoor rijd je gegarandeerd in een bijna nieuwe en dus ook zeer betrouwbare auto. Vrijwel alle autotypes zijn bij al onze locaties van autoverhuur te reserveren en dat wil wat zeggen met meer dan 3500 verhuurlocaties in circa honderd landen. In iedere stad kun je dus de Volvo V70 ophalen. Onze tarieven zijn voordelig en een auto huren is via onze website snel geregeld.

Andere Volvo modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren