Prijs weergeven

Home >>  >>  

Volvo S60 huren bij Sixt Autoverhuur

Met de Volvo S60 kies je voor een ruimere rijervaring. Deze gestroomlijnde sedan biedt een geavanceerde ophanging, een scherpe stuurinrichting en diverse interessante extra's. Huur een Volvo S60 en laat je verrassen door een sportieve middenklasser.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Volvo S60 huurauto

Profiteer van alle voordelen van Volvo S60 verhuur

Optimale veiligheid: Met Volvo S60 verhuur profiteer je van de nieuwste technologie. Deze Volvo is voorzien van de laatste innovaties, zoals een systeem dat sneller reageert op onverwachte situaties. Bij een plotseling opduikende fietser of een abrupt remmende auto reageren de remmen automatisch. Niet alleen goed voor je eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen.

 

Een geavanceerde motor: De motor van de S60 biedt meer rijgevoel met minder cilinders. Bovendien is deze middenklasser extreem zuinig in gebruik en heeft de auto een lage CO2-uitstoot.

 

Comfortabel, zowel zakelijk als privé: Een Volvo is ideaal voor alle momenten van het leven. Huur een auto waarmee je zowel comfortabel op business trip kunt als op familievakantie.

Een Volvo S60 huren bij Sixt? Geniet van maximale flexibiliteit

Een auto huren biedt je alle flexibiliteit die je je maar wensen kunt. Geen zorgen om onderhoudskosten of bijtelling, maar wel het comfort van een goede auto die gegarandeerd in topconditie is. Bovendien kun je bij Sixt rekenen op huurauto's die perfect zijn afgestemd op jouw individuele wensen, volledig up to date en verrassend betaalbaar. Helaas kunnen wij niet garanderen dat de auto van je keuze altijd beschikbaar is, maar we zullen ons uiterste best doen om een model uit dezelfde categorie te vinden. Wil je meer weten? Neem gratis en vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Andere Volvo modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren