Prijs weergeven

VW busje huren

Een volkswagen busje huren busje bij sixt is zeer eenvoudig u kunt deze online boeken op de site. Sixt biedt naast een zeer compleet wagenpark aan bussen en auto's ook vele extra's. Zo komt u tijdens uw huurperiode, hoe lang deze ook mag zijn, niets te kort. Een volkswagen bus biedt al het benodigde comfort en is daarnaast ook zeer praktisch. Deze huurbus is zeer compleet uitgerust en mocht u hier nog iets in missen, vullen wij hier graag nog aan toe. Indien u verdere vragen heeft over uw huurbus, kunt u ons hiervoor altijd bellen of langs een vestiging naar keuze. Of u nu op vakantie gaat met een groep vrienden of een kinderfeestje organiseert, het kan allemaal met busverhuur van Sixt!


Sixt Autoverhuur kan niet garanderen dat je een VW zult ontvangen, maar je zal een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse verkrijgen.

vw busje huren

 

 

  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
  • Navigatiesysteem

 

 

 

 

Door een VW busje te huren ben je op de goede weg!

VW busjes zijn ook zeer geschikt om mee te verhuizen, of grote voorwerpen mee te vervoeren. Indien uw bedrijf die beurs nu echt niet missen kan, zijn volkswagen bussen de ideale oplossing. Genoeg ruimte om al uw materiaal mee te krijgen doch zeer comfortabel. Daarnaast zijn deze bussen ook stijlvol dus u hoeft zich niet druk te maken dat u misschien slecht voor de dag komt wanneer u in een busje arriveert. Daar komt bij dat we binnen sixt erop toezien dat onze bussen goed onderhouden worden. Hierdoor bereikt u uw bestemming met uw huurbus dus zonder probleem. U kunt dankzij de verzekeringen en dergelijke ook met een gerust hart de weg op. 


VW Crafter huren

VW Crafter huren

VW Sharan huren

VW Sharan huren

Een Volkswagen busje huren bij Sixt is altijd een succes!

Waar je een VW busje ook voor nodig hebt, bij de busverhuur van Sixt slaag je altijd en kun je te allen tijde een busje huren dat voldoet aan je verwachtingen. Een Volkswagen busje huren kunt u vanuit uw fauteuil thuis online regelen, maar u bent natuurlijk ook welkom op één van onze vestigingen in de buurt. U vindt ons in veel steden en dorpen, op de meeste luchthavens en bij een groot aantal treinstations!

Andere Volkswagen modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren