Volkswagen Up! huren

Volkwagen Up! huren

SIXT is een van de voordeligste bedrijven om een Volkswagen Up! te huren. Ons verhuurbedrijf heeft overal ter wereld vestigingen, zodat je ook op vakantie, bij een stedentrip of tijdens een zakenreis steeds kunt profiteren van onze lage prijzen. Omdat Sixt je graag een volledig pakket biedt, is het bij ons mogelijk om de nodige extra's op te nemen in het huurpakket van je Volkswagen Up!. Te denken valt aan een navigatiesysteem, een autostoeltje voor een kind of een speciaal babyzitje, maar Sixt heeft ook andere optionele accessoires. Zo rijd je in een Volkswagen Up! die van alle gemakken is voorzien, terwijl je optimaal op je huurauto bespaart.

Volkswagen Up! huren
of vergelijkbaar (MCMN)
vw e up 4d white 2014
4 Stoelen 2 Deurs Handgeschakeld Airconditioning 2 Tassen

De Volkswagen Up! - kleine en milieuvriendelijke auto

Omdat de Volkswagen Up! een beperkte afmeting heeft, is het in het SIXT aanbod een van de prettigere auto's voor in de stad. Het vinden van een geschikte parkeerplaats of het rijden door smalle straatjes levert met dit model over het algemeen dan ook weinig problemen op. Afgezien daarvan heeft deze huurauto nog enkele andere voordelen. Er is bijvoorbeeld extra aandacht besteed aan het ontwerp en het comfort van de stoelen, maar het belangrijkste pluspunt is het milieuvriendelijke karakter van de auto. Door een Volkswagen Up! te huren rijd je namelijk in een personenauto met een CO2-uitstoot die tot de laagste van alle niet-elektrische auto's behoort. Met een brandstofverbruik van 1 op 23,8 kilometer is de Volkswagen Up! ook nog eens heel zuinig.

Geregeld Volkswagen Up! aanbieding bij SIXT

Zoals je ongetwijfeld zult weten hanteert SIXT uiterst aantrekkelijke tarieven en kan je bij ons een Volkswagen Up! huren voor een vaste lage prijs. Maar daarmee houdt het voordeel niet op, want er zijn elke week nieuwe aanbiedingen die je flinke kortingen kunnen opleveren. Op de website zie je snel waar en wanneer dit geldt voor het huurtarief van de Volkswagen Up!.