Prijs weergeven

Home >>  >>  

Volkwagen Up huren

Sixt Autoverhuur is een van de voordeligste bedrijven om een Volkswagen Up te huren. Ons verhuurbedrijf heeft overal ter wereld vestigingen, zodat je ook op vakantie, bij een stedentrip of tijdens een zakenreis steeds kunt profiteren van onze lage prijzen. Omdat Sixt je graag een volledig pakket biedt, is het bij ons mogelijk om de nodige extra's op te nemen in het huurpakket van je Volkswagen Up.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Volkswagen Up huurauto

Te denken valt aan een navigatiesysteem, een autostoeltje voor een kind of een speciaal babyzitje, maar Sixt heeft ook andere optionele accessoires. Zo rijd je in een Volkswagen Up die van alle gemakken is voorzien, terwijl je optimaal op je huurauto bespaart.

De Volkswagen Up - kleine en milieuvriendelijke auto

Omdat de Volkswagen Up een beperkte afmeting heeft, is het in het Sixt-aanbod een van de prettigere auto's voor in de stad. Het vinden van een geschikte parkeerplaats of het rijden door smalle straatjes levert met dit model over het algemeen dan ook weinig problemen op. Afgezien daarvan heeft deze huurauto nog enkele andere voordelen. Er is bijvoorbeeld extra aandacht besteed aan het ontwerp en het comfort van de stoelen, maar het belangrijkste pluspunt is het milieuvriendelijke karakter van de auto. Door een Volkswagen Up te huren rijd je namelijk in een personenauto met een CO2-uitstoot die tot de laagste van alle niet-elektrische auto's behoort. Met een brandstofverbruik van 1 op 23,8 kilometer is de Volkswagen Up ook nog eens heel zuinig.

Geregeld Volkswagen Up aanbieding bij Sixt

Zoals je ongetwijfeld zult weten hanteert Sixt Autoverhuur uiterst aantrekkelijke tarieven en kan je bij ons een Volkswagen Up huren voor een vaste lage prijs. Maar daarmee houdt het voordeel niet op, want er zijn elke week nieuwe aanbiedingen die je flinke kortingen kunnen opleveren. Op de website zie je snel waar en wanneer dit geldt voor het huurtarief van de Volkswagen Up.

Andere Volkswagen modellen van Sixt

Houdt u er rekening mee dat wij u niet een bepaald model auto kunnen garanderen, maar dat wij u een specifieke voertuigcategorie garanderen.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren