Prijs weergeven

Volkswagen Transporter huren

Als je incidenteel meerdere passagiers moet vervoeren kan het handig zijn om een huurauto te nemen. Ga je een auto huren, dan is de Volkswagen T5 MPV een uitstekende optie. Een auto huren kan snel en voordelig bij Sixt. Zoek je een zeer ruime en comfortabele auto waar je zeven personen plus bagage in kunt vervoeren en veilig naar de uitstekende plaats van bestemming kunt brengen, dan is de Volkswagen T5 MPV een keuze. Je kunt de Volkswagen Transporter huren bij Sixt. Ons autoverhuur bedrijf is gevestigd door het hele land. Ook in het buitenland zul je Sixt aantreffen. Op de luchthavens van vele grote steden kun je dus ook jouw Volkswagen T5 ophalen als je dat wenst.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Volkswagen T5 huurauto
Momenteel niet beschikbaar

Meer informatie over het huren van uw T5

Sixt autoverhuur is een gerenommeerd bedrijf waar je vele merken en types auto's van recent bouwjaar kunt huren, zo ook de Volkswagen Transporter. De Volkswagen T5 is de nieuwste generatie transportmodellen van Volkswagen. Deze rijk uitgeruste MPV heeft uitstekende rijkwaliteiten en biedt veiligheid en comfort. De Volkswagen T5 is de perfecte reisgenoot voor het vervoer van kleine groepen, bijvoorbeeld voor vakantiereis. Wanneer je voor de keuze staat een dergelijke auto te gaan huren dan is dit model dus zeker aan te raden. Betrouwbare Duitse degelijkheid gepaard van de nieuwste techniek kenmerken de welbekende Volkswagen bus.

Hoe kan ik een Volkswagen T5 huren?

Wil je een Volkswagen Transporter huren dan kun je je telefonisch of via de website tot ons wenden. Je kunt overal waar je dat wilt in Nederland, of elders in de wereld terecht om de auto op te halen. Dus als je op reis gaat met een gezelschap en je landt op een van de vele luchthavens waar ons bedrijf een vestiging heeft, dan staat je Volkswagen T5 of een gelijkwaardige auto, voor je klaar. Een Volkswagen busje huren is dus snel geregeld!

Andere Volkswagen modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren