Volkswagen Sharan huren

Wilt u voor uw zakelijke bezoek of uw vakantie een Volkswagen Sharan huren bij Sixt? Dan maakt u een uitstekende en voordelige keuze. Deze multi purpose vehicle is een mooie en compacte SUV en wat u ook van plan bent tijdens uw verblijf, u zult op een bijzonder comfortabele en veilige manier reizen. Alle bezienswaardigheden liggen binnen handbereik en ook onder wat extremere weersomstandigheden of in bergachtige gebieden kunt u met deze huurauto prima uit de voeten.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
VW Sharan huren
Momenteel niet beschikbaar

De eigenschappen van een Volkswagen Sharan

Omdat wij uitsluitend willen werken met de nieuwste modellen die bovendien minder dan een half jaar oud mogen zijn, bent u verzekerd van een Volkswagen Sharan van de allernieuwste generatie. In de benzineversie betekent dit dat u een auto met 1,4-lier vier-inlijnmotor mag verwachten met een vermogen van 150 pk. In de dieselversie hebben we voor u auto's met 1,9-liter 4-inlijnmotor die eveneens 150 pk vermogen levert. Als u bekend bent met de oudere generatie van de Volkswagen Sharan, zult u merken dat u in deze nieuwste modellen nog meer ruimte heeft en veel gebruiksgemak zult ervaren door de handige schuifdeuren.

Een Volkswagen Sharan als huurauto bij Sixt

U wilt een mooie auto huren en u kiest voor deze Volkswagen Sharan. Wij begrijpen uw keuze maar kunnen u helaas niet te allen tijde garanderen dat wij deze voor u beschikbaar hebben. Wat u bij ons wel zeker weet, is dat we u een model aan zullen bieden in dezelfde categorie met minimaal dezelfde luxe, rij-eigenschappen en comfort. De opties die u selecteert tijdens uw boeking krijgt u uiteraard ook bij het model dat wij concreet voor u klaar hebben staan. Dat is autoverhuur volgens onze standaard. 

Andere Volkswagen modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren