Prijs weergeven

Volkswagen Golf huren

In veel situaties is het noodzakelijk om een huurauto te nemen. Die huur je gemakkelijk en voordelig bij Sixt. Zoek je een snelle sportieve auto die eisen voldoet en die je vlot op de plaats van bestemming brengt dan is de Volkswagen Golf plus een goede keuze. U kunt de Volkswagen Golf plus huren bij onze autoverhuur met vestigingen in het hele land, maar ook in het buitenland. Zo kun je dus ook bij aankomst op de luchthaven van je vakantieland de Volkswagen Golf plus klaar laten zetten.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Volkswagen Golf huurauto

Meer informatie

Bij Sixt autoverhuur kun je terecht voor vele merken auto's van recent bouwjaren en in uitstekende conditie en ook voor de Volkswagen Golf plus . De Volkswagen Golf plus is een zeer pittige auto met goede rijkwaliteiten. De Volkswagen Golf plus is bovendien comfortabel en veilig. Het sportieve uiterlijk gecombineerd met de nieuwste techniek maken deze auto tot een raspaardje en zeer geschikt voor diverse doeleinden. De Volkswagen Golf plus is ideaal voor op de grote weg, maar ook voor in de stad. Zowel voor een zakelijke als voor een privé trip is het dus een goed idee een Volkswagen Golf plus te huren.

360° uitzicht: Volkswagen Golf van binnen

Waar Volkswagen Golf plus huren?

Wil je een Volkswagen Golf huren, gaat u dan naar Sixt. je kunt bij alle vestigingen ter wereld terecht om hem op te halen. Of je nu in Nederland bent of in de Verenigde Staten, je kunt jouw Volkswagen Golf plus huren en deze of een gelijkwaardige auto laten klaarzetten. Snel geregeld! Een auto huren bij ons is en betrouwbaar want de auto huren en betalen kan voor vertrek via de website. Alles is dus in één keer geregeld.

Andere Volkswagen modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren