Prijs weergeven

Volkswagen Crafter huren

Voor een Volkswagen Crafter 35L huren kun je nu ook bij Sixt autoverhuur terecht. Deze auto huren, is de ultieme oplossing voor een verhuizing, het vervoeren van grote materialen of bestellingen, of een andere reden waarbij je een ruime huurauto nodig hebt. Met gemak plaats je de europallets in de Volkswagen Crafter 35L, of een compleet bankstel.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Volkswagen Crafter huurauto

In 2006 verscheen in samenwerking met Daimler deze praktische bestelbus en pick-up en nog steeds is de Volkswagen Crafter 35L een zeer geliefde auto, ook bij de autoverhuur. Als u kiest voor deze auto huren, wordt u voorzien in een tijdelijke oplossing voor de mobiliteit in het privéleven of in de zakelijke sfeer. De Volkswagen Crafter 35L is een betrouwbare wagen en dat is wat wij willen voor onze klant. De dieselmotor van de Volkswagen Crafter 35L is voordelig in gebruik, en net zo aantrekkelijk als de huurprijzen van Sixt.

Milieuvriendelijk en zuinig

De Volkswagen Crafter 35L is één van de grootste bedrijfswagens van Volkswagen. Een milieuvriendelijke auto met de nieuwste brandstofsystemen en speciaal filter, waardoor de Volkswagen Crafter 35L voldoet aan de Europese normen. Voor Sixt is het belangrijk dat onze huurauto's een hoogwaardige kwaliteit hebben. Ook wat betreft de aantrekkelijke huurvoorwaarden kun je rekenen op transparantie. Al sinds de start in 1912 bieden wij betrouwbaarheid, klant- en prijsvriendelijkheid en een uitstekende service.

Huren voor het bedrijf of particulier?

Via onze overzichtelijke site kun je de geschikte locatie zoeken om een Volkswagen Crafter 35L te huren. Dit kan in Nederland, maar ook in het buitenland. Je kiest waar je de Volkswagen Crafter 35L wilt ophalen en voor hoe lang je de auto wilt huren. Voor de zakelijke huurder kunnen wij eventueel ook een contract aanbieden, dit maakt het Volkswagen Crafter 35L huren nog aantrekkelijker. Maar ook de voordelige prijs op de website en de vele aanbiedingen zorgen dat je zonder contract ook een zeer lage prijs betaalt.

Andere Volkswagen modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren